• Informații despre certificarea ISO, la un click distanță!

    » V-ati lovit pana acum de rigiditatea unor firme de consultanta ISO sau a unor organisme de certificare in a raspunde simplu la nevoile societatii dvs. de obtinere a unui certificat ISO sau, pur si simplu, de a primi doar anumite informatii? Doriti ca lucrurile sa fie mai simple?

    » Cere o COTATIE DE PRET sau alte informatii GRATUIT

Procedura, conform OHSAS 18001

O procedura (conf. OHSAS 18001 pentru sanatate si securitate la locul de munca) este un mod specificat de a efectua o activitate sau un proces. Procedurile pot fi documentate sau nu.

O procedura documentata descrie si controleaza un proces sau o activitate logic distincta, inclusiv datele asociate de intrare si de iesire. Procedurile documentate pot fi foarte generale sau foarte detaliate, sau undeva la mijloc. In timp ce o procedura generala poate lua forma unei simple organigrame, o procedura detaliata poate lua forma unei pagini de text sau chiar a mai multor pagini.

O procedure detaliat documentata defineste si controleaza sarcinile care trebuie indeplinite si explica modul de indeplinire, cine ar trebui sa le indeplineasca si in ce conditii.

In plus, o astfel de procedura explica frecvent ce autoritate si ce responsabilitati au fost alocate, ce furnituri si materiale ar trebui folosite si ce documente si evidente trebuie folosite pentru a indeplini acele sarcini.

20th June 2012 - Procedura, conform OHSAS 18001 » standarde

Despre InfoCert

Informatii online despre consultanta ISO, despre managementul calitatii si implementare ISO, certificare ISO 9001, 14001, 22000, 27001, 13485, HACCP, OHSAS 18001, SA 8000.
Citeste in continuare »

Recomandari

Organisme de certificare, Firme de consultanta ISO, Implementare OMFP 946 - Control intern managerial la Institutii publice, Cursuri auditori ISO externi/interni sisteme management, Marcaj CE de conformitate, ANRE