• Informații despre certificarea ISO, la un click distanță!

    » V-ati lovit pana acum de rigiditatea unor firme de consultanta ISO sau a unor organisme de certificare in a raspunde simplu la nevoile societatii dvs. de obtinere a unui certificat ISO sau, pur si simplu, de a primi doar anumite informatii? Doriti ca lucrurile sa fie mai simple?

    » Cere o COTATIE DE PRET sau alte informatii GRATUIT

Omantel obtine certificarea ISO 9001:2008

5 iunie 2011. Muscat, Oman. Divizia de Contracte si Achizitii a Omantel a primit recunoasterea internationala pentru calitatea sistemelor sale odata cu inmanarea prestigioasei certificari ISO 9001:2008, in cadrul unui eveniment tinut la sediul central al companiei din Muscat.

Directorul Omantel, dr. Amer Al Rawas, a fost prezent in mod oficial pentru a primi certificarea, alaturi de dr. Rasheed bin Al Safi Al Huraibi, presedintele consiliului de administratie si Sudhir Pandra, director regional la Velosi Middle East, reprezentand autoritatea recunoscuta international de certificare ISO. Acest premiu reprezinta o parte a procesului neintrerupt prin care Omantel isi extinde serviciile in diferite zone de afaceri.

Divizia de Contracte si Achizitii a Omantel este responsabila pentru asigurarea procurarii tuturor echipamentelor si serviciilor de care are nevoie compania pentru a-si administra in mod eficient si eficace operatiunile care se desfasoara de-a lungul sultanatului Oman. Divizia a implementat proceduri si procese pentru a garanta ca ofera in mod constant cel mai bun suport tehnic furnizorilor si clientilor sai interni din Omantel.

Vorbind in cadrul ceremoniei de deschidere, dr. Amer Al Rawas a declarat: “Sunt mandri ca am obtinut aceasta recunoastere internationala a calitatii operatiilor noastre. Omantel se dedica pe deplin testarii serviciilor sale la cel mai inalt nivel international pentru a garanta ca se afla mereu pe calea continua a imbunatatirii”.

Tinand cont de cerintele certificarii ISO 9008:2008, o organizatie trebuie sa fie capabila sa-si demonstreze abilitatile de a furniza in mod constant produse sau servicii care sa creasca satisfactia clientilor, cu scopul de a indeplini cerintele de reglementare si cerintele clientilor.

Sameer Al Siyabi, directorul general de contracte si achizitii de la Omantel, a adaugat: “Suntem mandri ca facem parte dintr-o echipa de achizitii care respecta procesele certificate ISO 9001. Aceasta certificare internationala ne va incuraja sa ne mentinem angajamentul catre imbunatatirea continua din toate departamentele companiei noastre.”

Divizia de Contracte si Achizitii a Omantel si-a elaborat un sistem de management al calitatii in conformitate cu ISO 9001:2008, aceasta fiind o parte din procesul care a dus la certificarea sa. sursa: www.timesofoman.com

15th June 2011 - Omantel obtine certificarea ISO 9001:2008 » standarde

Despre InfoCert

Informatii online despre consultanta ISO, despre managementul calitatii si implementare ISO, certificare ISO 9001, 14001, 22000, 27001, 13485, HACCP, OHSAS 18001, SA 8000.
Citeste in continuare »

Recomandari

Organisme de certificare, Firme de consultanta ISO, Implementare OMFP 946 - Control intern managerial la Institutii publice, Cursuri auditori ISO externi/interni sisteme management, Marcaj CE de conformitate, ANRE