• Informații despre certificarea ISO, la un click distanță!

    » V-ati lovit pana acum de rigiditatea unor firme de consultanta ISO sau a unor organisme de certificare in a raspunde simplu la nevoile societatii dvs. de obtinere a unui certificat ISO sau, pur si simplu, de a primi doar anumite informatii? Doriti ca lucrurile sa fie mai simple?

    » Cere o COTATIE DE PRET sau alte informatii GRATUIT

ISO 27002 – Incurajati practicile bune de acces

cap: 11.3 ISO 27002 (controlul securitatii informatiei) – Incurajati practicile bune de acces.
1. Impiedicati utilizatorii neautorizati sa aiba acces la informatiile dvs. si la facilitatile dvs. de procesare a informatiilor.
2. Impiedicati posibilitatea ca informatiile dvs. si facilitatile dvs. de procesare a informatiilor sa fie expuse la posibile pierderi sau defectiuni.
3. Impiedicati furtul informatiilor si al facilitatilor dvs. de procesare a informatiilor.
4. Cereti utilizatorilor autorizati sa va ajute sa controlati accesul la sistemele dvs. informatice si la facilitatile dvs. de procesare a informatiilor.
5. Faceti-i responsabili pe utilizatorii autorizati pentru ajutorul pe care vi-l dau in privinta controlului accesului la informatii si la facilitatile de procesare a informatiilor.
6. Utilizatorii trebuie sa fie constienti de ceea ce trebuie sa faca pentru a controla accesul.
7. Utilizatorii trebuie sa fie constienti de ceea ce trebuie sa faca pentru a proteja parolele.
8. Utilizatorii trebuie sa fie constienti de ceea ce trebuie sa faca pentru a proteja echipamentul.
9. Reduceti riscul de acces neautorizat sau de deteriorare a hartiilor, mediilor de stocare si facilitatilor prin implementarea regulii biroului curat.

24th June 2011 - ISO 27002 – Incurajati practicile bune de acces » standarde

Despre InfoCert

Informatii online despre consultanta ISO, despre managementul calitatii si implementare ISO, certificare ISO 9001, 14001, 22000, 27001, 13485, HACCP, OHSAS 18001, SA 8000.
Citeste in continuare »

Recomandari

Organisme de certificare, Firme de consultanta ISO, Implementare OMFP 946 - Control intern managerial la Institutii publice, Cursuri auditori ISO externi/interni sisteme management, Marcaj CE de conformitate, ANRE