• Informații despre certificarea ISO, la un click distanță!

    » V-ati lovit pana acum de rigiditatea unor firme de consultanta ISO sau a unor organisme de certificare in a raspunde simplu la nevoile societatii dvs. de obtinere a unui certificat ISO sau, pur si simplu, de a primi doar anumite informatii? Doriti ca lucrurile sa fie mai simple?

    » Cere o COTATIE DE PRET sau alte informatii GRATUIT

Certificare ISO 28002 pentru lantul de aprovizionare

Organizatia Internationala pentru Standardizare a publicat recent standardul ISO 28002:2011, Sisteme de management al securitatii pentru lantul de aprovizionare – Dezvoltarea rezilientei in lantul de aprovizionare – Cerinte si indreptar de utilizare.

ISO 28002 se poate aplica oricarei organizatii, inclusic celor private, nonprofit, neguvernamentala ori din sectorul public. Implementat in cadrul unui sistem de management, standardul creste capacitatea unei organizatii de a gestiona si de a supravietui oricarui eveniment perturbator si de a lua masurile corespunzatoare care sa ajute la garantarea viabilitatii si a continuarii functionarii sale.

Acest standard international ISO 28002 a fost dezvoltat ca parte a seriei ISO 28000 care trateaza sistemele de management al securitatii pentru lantul de aprovizionare. ISO 28000:2007, Specificatii pentru sistemele de management al securitatii pentru lantul de aprovizionare, este singurul standard publicat certificabil international pentru sistemele de management, avand o abordare holistica si bazata pe riscuri in vederea gestionarii riscurilor asociate oricarui incident perturbator din lantul de aprovizionare.

ISO 28002:2011, Sisteme de management al securitatii pentru lantul de aprovizionare – Dezvoltarea rezilientei in lantul de aprovizionare – Cerinte si indreptar de utilizare, a fost dezvoltat de comitetul tehnic al Organizatiei Internationale pentru Standardizare ISO/TC 8, Nave si tehnologie maritima. El costa 158 de franci elvetieni si este disponibil prin institutele nationale membre ISO si prin Secretariatul central ISO.(iso.org)

21st August 2011 - Certificare ISO 28002 pentru lantul de aprovizionare » standarde

Despre InfoCert

Informatii online despre consultanta ISO, despre managementul calitatii si implementare ISO, certificare ISO 9001, 14001, 22000, 27001, 13485, HACCP, OHSAS 18001, SA 8000.
Citeste in continuare »

Recomandari

Organisme de certificare, Firme de consultanta ISO, Implementare OMFP 946 - Control intern managerial la Institutii publice, Cursuri auditori ISO externi/interni sisteme management, Marcaj CE de conformitate, ANRE