• Informații despre certificarea ISO, la un click distanță!

    » V-ati lovit pana acum de rigiditatea unor firme de consultanta ISO sau a unor organisme de certificare in a raspunde simplu la nevoile societatii dvs. de obtinere a unui certificat ISO sau, pur si simplu, de a primi doar anumite informatii? Doriti ca lucrurile sa fie mai simple?

    » Cere o COTATIE DE PRET sau alte informatii GRATUIT

Yokohama Thailanda castiga certificari ale standardelor internationale

3 octombrie 2011. Yokohama Rubber Co. din Thailanda, fabrica de anvelope destinate autovehiculelor pentru pasageri si camioanelor de capacitate medie, a primit recent doua certificari ale unor renumite standarde internationale.

Yokohama Tire Manufacturing Thailanda (TRYT) a obtinut certificarea ISO 50001 in luna august pentru sistemul sau de management al energiei si, la scurt timp, a castigat si certificarea OHSAS 18001 – seria de evaluare a sanatatii si securitatii ocupationale – in luna septembrie.

Publicat in iunie 2011, ISO 50001 este un nou standard certificabil care vizeaza eficienta energetica, iar fabrica thailandeza a fost prima din grupul Yokohama care a atins acest standard. Standardul impune unei organizatii sa isi elaboreze sisteme si procese pe care sa le foloseasca pentru a creste eficienta energetica. TRYT a inceput abordarea activa a procesului de certificare inca din aprilie 2010.

OHSAS 18001 este un standard conceput pentru a proteja oamenii impotriva accidentarilor de la locul de munca, ca parte a bunelor practici manageriale care asigura, in acelasi timp, si succesul unei afaceri.
Pentru informatii suplimentare despre practicile si procedurile folosite de Yokohama Thailanda, vizitati http://yrtc.co.th si www.yokohamathailand.com.

6th October 2011 - Yokohama Thailanda castiga certificari ale standardelor internationale » Noutati ISO

Despre InfoCert

Informatii online despre consultanta ISO, despre managementul calitatii si implementare ISO, certificare ISO 9001, 14001, 22000, 27001, 13485, HACCP, OHSAS 18001, SA 8000.
Citeste in continuare »

Recomandari

Organisme de certificare, Firme de consultanta ISO, Implementare OMFP 946 - Control intern managerial la Institutii publice, Cursuri auditori ISO externi/interni sisteme management, Marcaj CE de conformitate, ANRE