• Informații despre certificarea ISO, la un click distanță!

    » V-ati lovit pana acum de rigiditatea unor firme de consultanta ISO sau a unor organisme de certificare in a raspunde simplu la nevoile societatii dvs. de obtinere a unui certificat ISO sau, pur si simplu, de a primi doar anumite informatii? Doriti ca lucrurile sa fie mai simple?

    » Cere o COTATIE DE PRET sau alte informatii GRATUIT

XS CAD India isi reinnoieste certificatul ISO 9001

18 iulie 2011. ISO (Organizatia Internationala pentru Standardizare) este cel mai mare dezvoltator si editor de standarde internationale din lume. ISO reprezinta o retea de institutii de standardizare nationale din 162 de tari, cu cate un membru din fiecare tara, secretariatul sau central de la Geneva coordonand intregul sistem.

ISO este o organizatie nonguvernamentala care formeaza o punte intre sectoarele public si privat. Pe de o parte, numeroase institute membre ISO sunt parte a structurii guvernamentale din tarile din care provin sau sunt delegate de guvernul lor.

Pe de alta parte, alti membri provin exclusiv din sectorul privat, reprezentand parteneriate nationale ale asociatiilor din industrie.

Prin urmare, ISO da posibilitatea atingerii unui acord in privinta solutiilor care indeplinesc atat cerintele mediului de afaceri, cat si nevoile mai largi ale societatii.

XS CAD India este o sucursala a XS CAD Limited. Ea gazduieste centrul principal de productie al companiei, oferind servicii externalizate CAD ( computer aided design – proiectare asistata de computer) arhitectilor, constructorilor si altor categorii interesate din intreaga lume.

Compania ofera solutii externalizate CAD fiabile si de inalta calitate multor firme din Regatul Unit al Marii Britanii, Statele Unite ale Americii, Europa, Canada, Australia si Noua Zeelanda.

XS CAD India si-a reinnoit certificarea ISO 9001:2008 pentru sistemul de management al calitatii cu ajutorul organismului de certificare URS (United Registrar of Systems).

Certificarea ISO 9001 intareste angajamentul catre calitate pe care XS CAD India se straduie sa o atinga in toate proiectele sale. Accesati adresele www.xscad.com si www.xscad.com/india/index.htm pentru mai multe informatii.

19th July 2011 - XS CAD India isi reinnoieste certificatul ISO 9001 » Noutati ISO

Despre InfoCert

Informatii online despre consultanta ISO, despre managementul calitatii si implementare ISO, certificare ISO 9001, 14001, 22000, 27001, 13485, HACCP, OHSAS 18001, SA 8000.
Citeste in continuare »

Recomandari

Organisme de certificare, Firme de consultanta ISO, Implementare OMFP 946 - Control intern managerial la Institutii publice, Cursuri auditori ISO externi/interni sisteme management, Marcaj CE de conformitate, ANRE