• Informații despre certificarea ISO, la un click distanță!

    » V-ati lovit pana acum de rigiditatea unor firme de consultanta ISO sau a unor organisme de certificare in a raspunde simplu la nevoile societatii dvs. de obtinere a unui certificat ISO sau, pur si simplu, de a primi doar anumite informatii? Doriti ca lucrurile sa fie mai simple?

    » Cere o COTATIE DE PRET sau alte informatii GRATUIT

Unitatea de extrudare, laminare si acoperiri industriale, certificata ISO 14001

American Packaging Corporation a fost distinsa cu certificarea ISO 14001:2004 pentru mediu

16 mai 2012. Unitatea de extrudare, laminare si acoperiri industriale a companiei American Packaging Corporation, cu sediul in Rochester, New York, a anuntat astazi ca a primit certificarea ISO 14001:2004 pentru sistemul sau de management al mediului.

Domeniul certificarii confirma ca sistemul de mediu al companiei ofera mijloacele de planificare, masurare si imbunatatire a performantei de protejare a mediului in intreaga unitate. Sistemul de management al mediului se aplica tuturor activitatilor, produselor de impachetare flexibila si serviciilor oferite de American Packaging Corporation, 777 Driving Park Avenue, Rochester, NY 14613.

“Aceasta realizare le confirma clientilor nostri si comunitatii de care apartinem angajamentul de a proteja mediul inconjurator si demonstreaza utilizarea adecvata a resurselor,” a declarat Dave Geier, directorul de operatiuni al unitatii certificate.

Si celelalte unitati ale American Packaging Corporation au inceput procesul de obtinere a certificarii de mediu. “American Packaging va continua sa reuseasca in eforturile sale de sustenabilitate deoarece acestea s-au transformat in valorile noastre de baza; ele au devenit o parte integranta a ceea ce suntem noi si a modului in care alegem sa ne desfasuram activitatea,” a spus Peter Schottland, presedintele American Packaging Corporation.

Pentru mai multe detalii despre initiativele de protectie a mediului intreprinse de corporatie, vizitati www.ampkcorp.com.

22nd May 2012 - Unitatea de extrudare, laminare si acoperiri industriale, certificata ISO 14001 » Noutati ISO

Despre InfoCert

Informatii online despre consultanta ISO, despre managementul calitatii si implementare ISO, certificare ISO 9001, 14001, 22000, 27001, 13485, HACCP, OHSAS 18001, SA 8000.
Citeste in continuare »

Recomandari

Organisme de certificare, Firme de consultanta ISO, Implementare OMFP 946 - Control intern managerial la Institutii publice, Cursuri auditori ISO externi/interni sisteme management, Marcaj CE de conformitate, ANRE