• Informații despre certificarea ISO, la un click distanță!

    » V-ati lovit pana acum de rigiditatea unor firme de consultanta ISO sau a unor organisme de certificare in a raspunde simplu la nevoile societatii dvs. de obtinere a unui certificat ISO sau, pur si simplu, de a primi doar anumite informatii? Doriti ca lucrurile sa fie mai simple?

    » Cere o COTATIE DE PRET sau alte informatii GRATUIT

TÜV Rheinland recertifica MediPurpose pentru standardul ISO 13485

MediPurpose, important distributor si producator de aparatura medicala, a anuntat ca a obtinut recertificarea pentru ISO 13485 din partea TÜV Rheinland NA.

Acesta recertificare valideaza sistemele de management al calitatii din cadrul companiei, prin prisma indeplinirii cerintelor standardului international ISO 13485 si a reglementarilor canadiene cu privire la echipamentele medicale – Canadian Medical Device Regulations (CMDR).

Evaluarile si certificarile CAN/CSA-ISO 13485 trebuie sa fie efectuate de companii recunoscute de catre sistemul canadian de evaluare a conformitatii echipamentelor – Canadian Medical Devices Conformity Assessment System (CMDCAS).

Fondatorul si directorul general executiv al MediPurpose, Patrick Yi, a declarat: “Cu acesta recertificare, MediPurpose poate acum aplica pentru reinnoirea licentelor pentru produsele babyLance si SurgiLance din partea Health Canada.”

Fondata in 1999, MediPurpose este o companie producatoare de echipamente medicale inovative, avand sediul in Singapore si birouri deschise in Europa si Statele Unite.

Cunoscuta pentru produsele populare si inovative precum babyLance, SurgiLance si dispozitivele avansate de tratare a plagilor, MediPurpose a cunoscut un succes deosebit in cadrul industriei de aparatura medicala, devenind un distributor major de echipamante medicale care ofera solutii unice atat pentru producatorii de aparatura medicala cat si pentru distributori.

Divizia de echipamente medicale inovative a companiei ofera finantare si expertiza de dezvoltare pentru inventatorii de noi echipamente medicale si pentru companiile producatoare de aparatura inovativa care cauta sa intre pe pietele specifice.

13th May 2013 - TÜV Rheinland recertifica MediPurpose pentru standardul ISO 13485 » Noutati ISO

Despre InfoCert

Informatii online despre consultanta ISO, despre managementul calitatii si implementare ISO, certificare ISO 9001, 14001, 22000, 27001, 13485, HACCP, OHSAS 18001, SA 8000.
Citeste in continuare »

Recomandari

Organisme de certificare, Firme de consultanta ISO, Implementare OMFP 946 - Control intern managerial la Institutii publice, Cursuri auditori ISO externi/interni sisteme management, Marcaj CE de conformitate, ANRE