• Informații despre certificarea ISO, la un click distanță!

    » V-ati lovit pana acum de rigiditatea unor firme de consultanta ISO sau a unor organisme de certificare in a raspunde simplu la nevoile societatii dvs. de obtinere a unui certificat ISO sau, pur si simplu, de a primi doar anumite informatii? Doriti ca lucrurile sa fie mai simple?

    » Cere o COTATIE DE PRET sau alte informatii GRATUIT

Tunisia : HOTIX este acreditat ISO 9001

5 august 2011. HOTIX, grupul de firme de servicii informatice specializate in dezvoltarea de solutii tehnologice, a fost recent acreditat ISO 9001:2008.

Prin intermediul acestei noi certificari ISO pentru managementul calitatii, grupul HOTIX poate garanta satisfacerea cerintelor fundamentale ale sistemului de management al calitatii. Aceasta inseamna ca grupul si-a elaborat o abordare sistematica fata de managementul calitatii si ca isi gestioneaza activitatile intr-un mod care duce la intelegerea clara, luarea in consideratie si satisfacerea nevoilor clientilor sai.

Prezent in Africa de Nord prin intermediului filialelor si sucursalelor sale din Maroc, Tunisia, Algeria si Egipt, HOTIX constituie in prezent o referinta sigura, plasata pe o pozitie fruntasa in sectorul sau, avand peste 150 de clienti in regiune.

Bazandu-se pe competenta echipei sale compuse din ingineri si tehnicieni inalt calificati, HOTIX cultiva un angajament permanent fata de calitatea serviciilor.

Impartindu-si cunostintele tehnologice cu toti clientii sai, deveniti parteneri, HOTIX a inregistrat, de la infiintarea sa in 1990, o dezvoltare crescanda si continua. Pentru mai multe informatii, vizitati site-ul grupului: www.hotixsoft.com.

9th August 2011 - Tunisia : HOTIX este acreditat ISO 9001 » Noutati ISO

Despre InfoCert

Informatii online despre consultanta ISO, despre managementul calitatii si implementare ISO, certificare ISO 9001, 14001, 22000, 27001, 13485, HACCP, OHSAS 18001, SA 8000.
Citeste in continuare »

Recomandari

Organisme de certificare, Firme de consultanta ISO, Implementare OMFP 946 - Control intern managerial la Institutii publice, Cursuri auditori ISO externi/interni sisteme management, Marcaj CE de conformitate, ANRE