• Informații despre certificarea ISO, la un click distanță!

    » V-ati lovit pana acum de rigiditatea unor firme de consultanta ISO sau a unor organisme de certificare in a raspunde simplu la nevoile societatii dvs. de obtinere a unui certificat ISO sau, pur si simplu, de a primi doar anumite informatii? Doriti ca lucrurile sa fie mai simple?

    » Cere o COTATIE DE PRET sau alte informatii GRATUIT

Tripla certificare ISO pentru ARTEMIA Communications

ARTEMIA Communications primeste trei certificari ISO: ISO 14001, ISO 9001 si TL 9000

Tripla certificare ISO demonstreaza angajamentul agentiei de comunicare si de marketing strategic de a-si servi mai bine clientii

San Francisco. 11 ianuarie 2012. ARTEMIA Communications, Inc. a anuntat astazi ca a fost certificata de auditori independenti ca fiind in conformitate cu trei standarde diferite de management al calitatii, o realizare remarcabila pentru o firma de comunicare si de marketing strategic. Compania a castigat certificarile ISO 9001:2008 pentru sistemul de managementul calitatii, ISO 14001:2004 pentru sistemul de managementul mediului si TL 9000 pentru sistemul de management al calitatii telecomunicatiilor. S-a dovedit ca printre avantajele certificarii ISO se numara cresterea satisfactiei clientilor, imbunatatirea comunicarii interne, a proceselor de lucru, accesul la pietele internationale si cresterea cotei de piata interne, toate acestea depasind cu mult orice investitie initiala in certificare.

Prin noile acreditari ISO 9001 si TL 9000, ARTEMIA Communications se alatura numeroaselor organizatii din intreaga lume care si-au luat un angajament fata de imbunatatirea continua a proceselor de afaceri, a controlului calitatii si a serviciilor oferite clientilor. Obtinand acreditarea ISO 14001, ARTEMIA s-a angajat sa ajute la construirea unui viitor mai sustenabil, incercand: sa isi reduca amprenta de carbon, sa achizitioneze produse din surse verificate si sa isi reduca si recicleze deseurile cat mai mult posibil.

“Trebuie sa recunosc ca am ravnit la aceasta tripla certificare,” a decalarat Barbara Wichmann, presedinta consiliului de administratie al ARTEMIA Communications, “deoarece ceea ce am invatat pe parcurs ne va ajuta sa ne servim mai bine clientii. Pretuiesc certificarea pentru ca demonstreaza atat de clar ca la ARTEMIA noi chiar punem in practica ceea ce recomandam. Agentia noastra a fost implicata in initiative de sustenabilitate cu mult inainte ca acest concept sa devina unul la moda si suntem de parere ca este important sa continuam sa deschidem drumuri. Noile noastre certificari ISO demonstreaza ca, asemenea multor clienti de-ai nostri, si noi ne dedicam pe deplin principiilor de sustenabilitate si de diversitate si ca suntem dispusi sa urmam pasii necesari pentru a le atinge.”

Echipa ARTEMIA Communications si-a inceput programele de formare cerute pentru a obtine aceste certificari in urma cu mai bine de un an. Angajatii au participat la mai multe sesiuni de formare si – poate ca acesta a fost lucrul cel mai dificil de indeplinit – au trecut prin patru reprize de audituri cuprinzatoare. Atunci cand procesul s-a incheiat, toate eforturile depuse au fost rasplatite: ARTEMIA este in prezent singura agentie de comunicare din Statele Unite care detine trei acreditari ISO distincte.

ARTEMIA a urmarit obtinerea acestor certificari in primul rand pentru a-si arata angajamentul de a-si servi mai bine clientii. Obiectivele companiei de a oferi la timp servicii de inalta calitate in cadrul unui buget stabilit sunt pe deplin compatibile cu standardele ISO. Aceste valori impartasite ofera o baza solida pe care pot fi construite afaceri profitabile si de incredere. Pentru informatii suplimentare, vizitati www.artemia.com.

13th January 2012 - Tripla certificare ISO pentru ARTEMIA Communications » Noutati ISO

Despre InfoCert

Informatii online despre consultanta ISO, despre managementul calitatii si implementare ISO, certificare ISO 9001, 14001, 22000, 27001, 13485, HACCP, OHSAS 18001, SA 8000.
Citeste in continuare »

Recomandari

Organisme de certificare, Firme de consultanta ISO, Implementare OMFP 946 - Control intern managerial la Institutii publice, Cursuri auditori ISO externi/interni sisteme management, Marcaj CE de conformitate, ANRE