• Informații despre certificarea ISO, la un click distanță!

    » V-ati lovit pana acum de rigiditatea unor firme de consultanta ISO sau a unor organisme de certificare in a raspunde simplu la nevoile societatii dvs. de obtinere a unui certificat ISO sau, pur si simplu, de a primi doar anumite informatii? Doriti ca lucrurile sa fie mai simple?

    » Cere o COTATIE DE PRET sau alte informatii GRATUIT

Tripla certificare ecologica pentru statiune de ski

Tripla certificare ISO ecologica pentru statiunea de ski Les Gets

28 august 2011. Pentru prima data in Franta, compania de telescaune, oficiul de turism si terenul de golf din statiunea de ski Les Gets sunt toate certificate ISO 14001 (certificarea internationala pentru mediu).

Un nou audit are loc din trei in trei ani. Mai exista si auditurile de supraveghere anuale, prin care se asigura aplicarea celor mai bune politici ale acestui program de management al mediului si atingerea scopurilor propuse. Urmatorul audit al oficiului de turism are loc in septembrie 2011.

“Sa nu uitam ca certificarea ISO 14001 apartine scopului global al satului de vacanta, acela ca intregul sat sa faca parte din aceasta miscare de protectie a mediului,” s-a precizat intr-o declaratie data publicitatii de oficiul de turism. “Un exemplu al acestor eforturi ar fi cursa speciala implementata de centrul de rezervari pentru toate formele de gazduire din Les Gets.”

Iarna trecuta, centrul de rezervari a pus la punct un chestionar cu privire la dorintele turistilor fata de eco-turism. Informatiile stranse au ajutat la transformarea cursei speciale intr-una mai interesanta si mai atragatoare pentru viitorii turisti din Les Gets. Pentru mai multe informatii, vizitati site-ul web al statiunii, www.lesgets.com.

2nd September 2011 - Tripla certificare ecologica pentru statiune de ski » Noutati ISO

Despre InfoCert

Informatii online despre consultanta ISO, despre managementul calitatii si implementare ISO, certificare ISO 9001, 14001, 22000, 27001, 13485, HACCP, OHSAS 18001, SA 8000.
Citeste in continuare »

Recomandari

Organisme de certificare, Firme de consultanta ISO, Implementare OMFP 946 - Control intern managerial la Institutii publice, Cursuri auditori ISO externi/interni sisteme management, Marcaj CE de conformitate, ANRE