• Informații despre certificarea ISO, la un click distanță!

    » V-ati lovit pana acum de rigiditatea unor firme de consultanta ISO sau a unor organisme de certificare in a raspunde simplu la nevoile societatii dvs. de obtinere a unui certificat ISO sau, pur si simplu, de a primi doar anumite informatii? Doriti ca lucrurile sa fie mai simple?

    » Cere o COTATIE DE PRET sau alte informatii GRATUIT

Triage Partners obtine certificari TL 9000 si ISO 9001

Tampa, Florida. 9 noiembrie 2011. Triage Partners (www.triage-partners.com), un furnizor de servicii bazate pe tehnologie care ofera solutii de externalizare clientilor din telecomunicatii, internet si cablu, si-a largit domeniul certificarilor calitatii TL 9000 si ISO 9001:2008, castigate initial in 2010, pentru a include serviciile de reparatii, instalari si suport general.

“Aceste prestigioase certificate ISO recunosc angajamentul luat de Triage Partners fata de calitate, valoare, raspundere si serviciile oferite clientilor multumita aderarii noastre la standardele recunoscute la nivel mondial,” a declarat Patricia Dominguez, presedinta Triage Partners.

“De la managerii de varf pana la angajatii pe pozitii de incepator, aceste certificari implica responsabilitatea tuturor la acelasi nivel al inaltelor standarde, intrucat cu totii ne straduim constant sa identificam mijloace de a ne imbunatatim procesele si, in consecinta, produsele finale livrate clientilor.”

TL 9000 reprezinta o serie de cerinte specifice industriei telecomunicatiilor care au ca punct de plecare standardul international ISO 9001. TL 9000 ofera o baza pentru imbunatatirea continua a practicilor managementului calitatii. ISO 9001:2008 este cel mai cunoscut standard pentru sistemele de management al calitatii, elaborat de Organizatia Internationala pentru Standardizare, cea mai importanta organizatie mondiala dezvoltatoare de standarde.

Dominguez a notat faptul ca certificarea TL 9000 defineste cerintele privind sistemul de management al calitatii serviciilor si produselor telecom si ofera un sistem de masurare prin care este urmarita performanta si sunt imbunatatite rezultatele.

“Triage s-a dedicat dintotdeauna inovatiei, oferind clientilor sai servicii superioare, de o calitate remarcabila,” a mai spus Dominguez. “Obtinerea acestor certificari ilustreaza si mai mult abilitatea noastra de a atinge standardele performantei recunoscute global, permitand clientilor nostri sa aiba incredere ca le vom oferi cele mai bune solutii personalizate.” sursa: www.marketwatch.com

21st November 2011 - Triage Partners obtine certificari TL 9000 si ISO 9001 » Noutati ISO

Despre InfoCert

Informatii online despre consultanta ISO, despre managementul calitatii si implementare ISO, certificare ISO 9001, 14001, 22000, 27001, 13485, HACCP, OHSAS 18001, SA 8000.
Citeste in continuare »

Recomandari

Organisme de certificare, Firme de consultanta ISO, Implementare OMFP 946 - Control intern managerial la Institutii publice, Cursuri auditori ISO externi/interni sisteme management, Marcaj CE de conformitate, ANRE