• Informații despre certificarea ISO, la un click distanță!

    » V-ati lovit pana acum de rigiditatea unor firme de consultanta ISO sau a unor organisme de certificare in a raspunde simplu la nevoile societatii dvs. de obtinere a unui certificat ISO sau, pur si simplu, de a primi doar anumite informatii? Doriti ca lucrurile sa fie mai simple?

    » Cere o COTATIE DE PRET sau alte informatii GRATUIT

Tepsa isi certifica sistemul de management al sanatatii si securitatii

Terminales Portuarias SA (Tepsa) a obtinut certificarea OHSAS 18001, prin care compania isi desavarseste sistemul de management integrat al calitatii, securitatii si mediului

10 aprilie 2012. Directorul AENOR in Catalonia, Eva Subirà, a primit sarcina de a acorda saptamana trecuta certificatul OHSAS 18001 reprezentantilor Tepas la sediul companiei din Barcelona.

“Aplicam de mai multi ani un sistem de management al sanatatii si sigurantei in munca, pe care am dorit sa il adaptam si sa il certificam conform cerintelor stabilite de standardul OHSAS 18001:2007”, se mentioneaza in comunicatul de presa dat publicitatii de Tepsa.

Conformitatea cu acest standard “ne-a permis sa lucram intr-un mediu mai sigur si sa ne crestem productivitatea si sa asiguram, de asemenea, un anume nivel de incredere in sistemul nostru si sa ne adaugam un element inovator si vizionar angajamentului nostru fata de securitatea si sanatatea activitatilor pe care le desfasuram”, se mai precizeaza. Aceasta certificare aduce un plus de fiabilitate in operatiuni si garanteaza responsabilitatea tuturor angajatilor Tepsa.

In 2006, compania a obtinut certificarea sistemului de management integrat al calitatii si mediului, “reflectand managementul adecvat si integrarea corecta a ambelor componente”. In 2010 a avut loc un audit al procedurilor si instructiunilor de securitate ale companiei pentru a le adapta la standardul OHSAS 18001:2007.

In anul urmator s-a efectuat un audit intern al sistemului de sanatate si securitate ocupationala, ca si un audit de certificare “care ne-a permis sa obtinem certificatul care demonstreaza conformitatea cu cerintele OHSAS 18001 la inceputul lui 2012”, dupa cum se mai subliniaza in comunicat.

Purtatorul de cuvant al companiei a mai spus ca “in mediul de lucru actual, din ce in ce mai multe companii isi arata interesul in a obtine si a-si demonstra o performanta consolidata a securitatii si sanatatii la locul de munca prin intermediul unor politici si obiective bine definite”. In acest caz, preocuparile Tepsa “merg dincolo de a respecta strict legile, prioritatea fiind siguranta si sanatatea angajatilor nostri si personalului nostru extern care lucreaza si ofera orice fel de servicii in unitatile noastre”, concluzioneaza comunicatul.

Terminales Portuarias se ocupa de preluarea, depozitarea si expedierea de petrol lichid in vrac, produse chimice si biocarburanti. Pentru informatii suplimentare, vizitati www.tepsa.es.

12th April 2012 - Tepsa isi certifica sistemul de management al sanatatii si securitatii » Noutati ISO

Despre InfoCert

Informatii online despre consultanta ISO, despre managementul calitatii si implementare ISO, certificare ISO 9001, 14001, 22000, 27001, 13485, HACCP, OHSAS 18001, SA 8000.
Citeste in continuare »

Recomandari

Organisme de certificare, Firme de consultanta ISO, Implementare OMFP 946 - Control intern managerial la Institutii publice, Cursuri auditori ISO externi/interni sisteme management, Marcaj CE de conformitate, ANRE