• Informații despre certificarea ISO, la un click distanță!

    » V-ati lovit pana acum de rigiditatea unor firme de consultanta ISO sau a unor organisme de certificare in a raspunde simplu la nevoile societatii dvs. de obtinere a unui certificat ISO sau, pur si simplu, de a primi doar anumite informatii? Doriti ca lucrurile sa fie mai simple?

    » Cere o COTATIE DE PRET sau alte informatii GRATUIT

STEPHID obtine certificarea ISO 22716

Infiintata in 1992, STEPHID este specializata in dezvoltarea si fabricarea de produse lichide alcoolice ca cele folosite in fabricarea parfumurilor. Activitatea sa principala este ambalarea de produse cosmetice, ca si depozitarea si distributia de produse finite in intreaga lume. Avand sediul in Pont Sainte Maxence (in apropiere de Senlis, in departamentul Oise), intreprinderea ocupa un spatiu de 3000 m².

In 2003, Stephid este cumparata de grupul TOPHRANGER, care mai include inca alte trei intreprinderi independente: Sobaudes, Sermaco si Atryos. Stephid are aproape 20 de ani de experienta in domeniu, beneficiind de salariati calificati si polivalenti. Calitatea si satisfacerea clientilor se afla in centrul preocuparilor lor. Stephid si-a luat un angajament fata de respectarea termenelor de livrare, ca si fata de regulile de calitate si flexibilitate ale personalului si echipamentelor. Puteti gasi mai multe informatii accensand: http://www.tophranger.fr/.

Certificarea ISO 22716 a venit, deci, ca pasul logic urmator pentru Stephid, pentru care calitatea face parte din datele esentiale. Standardul ISO 22716 impune cerintele care trebuie respectate pentru producerea, controlarea, depozitarea si transportul produselor cosmetice. Pentru o mai buna vizibilitate a eforturilor depuse si a calitatii activitatilor desfasurate, Stephid s-a angajat in demersul de certificare ISO 22716. Este vorba despre asigurarea bunelor practici de fabricare descrise de acest standard.

Avantajele acestui demers sunt multiple, deoarece ISO 22716 :
– inlesneste organizarea si realizarea activitatilor si permite imbunatatirea eficacitatii prin gestionarea factorilor de risc;
– garanteaza consumatorilor o calitate optima a produselor cosmetice;
– permite crearea unei baze comune in sectorul respectiv, recunoscute la nivel international;
– implica si asociaza personalul in jurul unei practici si a unei organizatii adaptate.

DEKRA Certification a fost organismul de certificare ISO care a inmanat certificarea ISO 22716 intreprinderii in urma auditului efectuat in cadrul Stephid. sursa: www.qualiteonline.com

10th June 2011 - STEPHID obtine certificarea ISO 22716 » Noutati ISO

Despre InfoCert

Informatii online despre consultanta ISO, despre managementul calitatii si implementare ISO, certificare ISO 9001, 14001, 22000, 27001, 13485, HACCP, OHSAS 18001, SA 8000.
Citeste in continuare »

Recomandari

Organisme de certificare, Firme de consultanta ISO, Implementare OMFP 946 - Control intern managerial la Institutii publice, Cursuri auditori ISO externi/interni sisteme management, Marcaj CE de conformitate, ANRE