• Informații despre certificarea ISO, la un click distanță!

    » V-ati lovit pana acum de rigiditatea unor firme de consultanta ISO sau a unor organisme de certificare in a raspunde simplu la nevoile societatii dvs. de obtinere a unui certificat ISO sau, pur si simplu, de a primi doar anumite informatii? Doriti ca lucrurile sa fie mai simple?

    » Cere o COTATIE DE PRET sau alte informatii GRATUIT

Standarde ISO care faciliteaza procesul de calatorie

Articolele din revista ISO Focus + ofera exemple de standarde care faciliteaza deja procesul de calatorie (de exemplu standardele pentru pasapoarte, vize si de identificarea biometrica).

Articolele ofera si o privire de ansamblu asupra viitoarelor realizari ISO, in special cele provenind din partea comitetului pentru servicii de turism (ISO / TC 228), care are in curs de dezvoltare standarde din domenii diverse precum turismul de aventura si birourile de informatii turistice.

Un articol scris de PADI, cea mai mare organizatie de pregatire a viitorilor scufundatori, ne spune cum ajuta standardele ISO la crearea increderii in scolile lor de scufundare din intreaga lume.

Revista contine un interviu in exclusivitate cu Peter-Mario Kubsch, CEO al Studiosus, un mare operator de turism, care utilizeaza standarde internationale de calitate in vederea dezvoltarii sejururilor sustenabile.

Revista include, de asemenea, un interviu cu Trine Tveter, director executiv al Standardelor Norvegiene (membru ISO pentru acesta tara), care vorbeste despre decizia Norvegiei de a gazdui Adunarea Generala ISO din 2010 in Oslo, “Dorim sa aratam puterea normelor de standardizare norvegiene si capacitatea extinsa a industriei si comertului national. Mai mult decat atat, vrem sa ne asiguram ca acest mare eveniment ofera standardelor mai multa publicitate in societatea norvegiana. ”

In plus fata de revista, o serie de noi articole bonus a fost adaugata la site-ul ISO: Contributia standardelor ISO la activitatea producatorilor de cerneala, precizeaza revista Organizatiei Internationale de Standardizare, sursa acestui articol.

2nd December 2010 - Standarde ISO care faciliteaza procesul de calatorie » Noutati ISO

Despre InfoCert

Informatii online despre consultanta ISO, despre managementul calitatii si implementare ISO, certificare ISO 9001, 14001, 22000, 27001, 13485, HACCP, OHSAS 18001, SA 8000.
Citeste in continuare »

Recomandari

Organisme de certificare, Firme de consultanta ISO, Implementare OMFP 946 - Control intern managerial la Institutii publice, Cursuri auditori ISO externi/interni sisteme management, Marcaj CE de conformitate, ANRE