• Informații despre certificarea ISO, la un click distanță!

    » V-ati lovit pana acum de rigiditatea unor firme de consultanta ISO sau a unor organisme de certificare in a raspunde simplu la nevoile societatii dvs. de obtinere a unui certificat ISO sau, pur si simplu, de a primi doar anumite informatii? Doriti ca lucrurile sa fie mai simple?

    » Cere o COTATIE DE PRET sau alte informatii GRATUIT

Spitalul spaniol Molina obtine certificarea ISO 9001:2008

Murcia, Spania. 8 iunie 2012. Spitalul Molina a primit in dimineata aceasta certificatul de calitate UNE EN ISO 9001:2008, acordat de organismul de certificare SGS ICS, lider mondial in inspectie, verificare, testare si certificare, in cadrul unei ceremonii la care au participat directorul general al spitalului, Pedro Hernández Jiménez, si directorul SGS ICS, Joaquín Muñoz.

Directorul spitalului Molina a declarat cu aceasta ocazie: “Obtinerea certificarii ISO ca instrument de masurare a calitatii asistentei medicale din centrul nostru este o dovada clara ca ingrijirile acordate pacientilor din spitalul Molina sunt acordate in cel mai calitativ mod posibil, transformand efectiv fiecare pacient al nostru in centrul principal de interes al eforturilor pe care le depunem zi de zi pentru a ameliora sanatatea bolnavilor pe care ii tratam aici”.

ISO 9001:2008 este un standard international care cuprinde cerintele care trebuie indeplinite de organizatiile care isi dezvolta sisteme de management al calitatii pentru a asigura prestarea serviciilor anterior planificate, garantand o orientare fara echivoc a organizatiilor catre clientii lor (in acest caz, catre pacientii si membrii famiilor acestora) si o imbunatatire continua a serviciilor.

Obtinerea unui certificat ISO 9001:2008 de catre spitalul Molina, care si-a dezvoltat un sistem al calitatii bazat pe specificatiile standardului international, arata inaltul nivel al angajamentului asumat de centrul medical fata de pacientii sai si fata de imbunatatirea continua a serviciilor pe care le pune la dispozitia bolnavilor. Certificarea ISO 9001 este o garantie a capacitatii spitalului Molina de a indeplini cerintele celor mai inalte standarde ale calitatii in furnizarea de servicii.

Certificatul ISO 9001:2008 trebuie sa fie reinnoit din trei in trei ani, astfel incat spitalul Molina va fi verificat prin audituri anuale. Pentru mai multe informatii despre serviciile oferite de spital si despre celelalte certificari si initiative ale sale referitoare la mediul inconjurator si la responsabilitatea sociala, vizitati www.hospitaldemolina.com.

29th June 2012 - Spitalul spaniol Molina obtine certificarea ISO 9001:2008 » Noutati ISO

Despre InfoCert

Informatii online despre consultanta ISO, despre managementul calitatii si implementare ISO, certificare ISO 9001, 14001, 22000, 27001, 13485, HACCP, OHSAS 18001, SA 8000.
Citeste in continuare »

Recomandari

Organisme de certificare, Firme de consultanta ISO, Implementare OMFP 946 - Control intern managerial la Institutii publice, Cursuri auditori ISO externi/interni sisteme management, Marcaj CE de conformitate, ANRE