• Informații despre certificarea ISO, la un click distanță!

    » V-ati lovit pana acum de rigiditatea unor firme de consultanta ISO sau a unor organisme de certificare in a raspunde simplu la nevoile societatii dvs. de obtinere a unui certificat ISO sau, pur si simplu, de a primi doar anumite informatii? Doriti ca lucrurile sa fie mai simple?

    » Cere o COTATIE DE PRET sau alte informatii GRATUIT

Spitalul Aizawl devine primul spital certificat ISO 9001

Spitalul Aizawl devine primul spital certificat ISO 9001 din nord-estul Indiei

Aizawl, 20 februarie 2011: Spitalul Civil din Aizawl, din statul Mizoram, a devenit primul spital public certificat cu ISO 9001:2008 din intreg nord-estul. Un anunt a fost facut public in cadrul unei ceremonii de catre ministrul sanatatii din Mizoram, Lalrinliana. Ceremonia a avut loc in Aizawl.

Festivitatea a avut loc cu ocazia primirii certificatului din partea Organizatiei Internationale pentru Standardizare (ISO). In legatura cu aceasta realizare, ministrul de stat al sanatatii si-a exprimat recunostinta fata de medici si personalul spitalului, care au depus un efort neobosit pentru standardizarea spitalului. De asemenea, el a indemnat personalul sa continue cu acelasi zel si entuziasm in viitor.

Pentru a obtine certificarea din partea Organizatiei Internationale pentru Standardizare, spitalul a constituit un consiliu format din 11 membri verificatori in urma cu doi ani. Indrumati de acesti verificatori, medicii si personalul spitalului au facut eforturi pentru o imbunatatire din toate punctele de vedere a spitalului. Certificatul a fost primit pe 16 decembrie anul trecut, dupa inspectia efectuata de Register of Shipping si Indian Register Quality System, dar a fost inmanata oficial Spitalului Civil din Aizawl pe 18 februarie. sursa: www.morungexpress.com

14th March 2011 - Spitalul Aizawl devine primul spital certificat ISO 9001 » Noutati ISO

Despre InfoCert

Informatii online despre consultanta ISO, despre managementul calitatii si implementare ISO, certificare ISO 9001, 14001, 22000, 27001, 13485, HACCP, OHSAS 18001, SA 8000.
Citeste in continuare »

Recomandari

Organisme de certificare, Firme de consultanta ISO, Implementare OMFP 946 - Control intern managerial la Institutii publice, Cursuri auditori ISO externi/interni sisteme management, Marcaj CE de conformitate, ANRE