• Informații despre certificarea ISO, la un click distanță!

    » V-ati lovit pana acum de rigiditatea unor firme de consultanta ISO sau a unor organisme de certificare in a raspunde simplu la nevoile societatii dvs. de obtinere a unui certificat ISO sau, pur si simplu, de a primi doar anumite informatii? Doriti ca lucrurile sa fie mai simple?

    » Cere o COTATIE DE PRET sau alte informatii GRATUIT

Societate de avocatura se recertifica ISO 9001

Spencers Solicitors isi pastreaza certificarea ISO 9001 pentru managementul calitatii

Chesterfield, Marea Britanie. 27 iunie 2012. Spencers Solicitors Limited a anuntat astazi ca firma de avocatura a reusit sa isi pastreze certificarea ISO 9001 – un punct de reper recunoscut international al inaltelor standarde de management al calitatii.

Spencers Solicitors are sediul central in Chesterfield si isi desfasoara activitatea in Anglia si Tara Galilor. Prin mentinerea acreditarii ISO 9001 de peste 17 ani, avocatii specializati in procese de vatamare corporala si-au demonstrat “angajamentul fata de excelenta”, fiind mandri sa isi anunte realizarea sapamana aceasta.

Certificarea ISO 9001 a fost obtinuta in urma auditului efectuat de NQA, care a examinat procesele companiei pentru a confirma ca satisfactia clientilor si imbunatatirea procedurilor sunt elemente prioritare pe ordinea de zi a conducerii superioare.

Spencers Solicitors a primit pentru prima data certificarea ISO 9001 in 1995. De atunci au avut loc schimbari la nivelul procesului de audit, cum ar fi examinarea sistemelor informatice ale companiei. Tinand pasul cu vremurile, Spencers Solicitors a reusit sa adere la ultimele criterii ale standardului ISO 9001, stabilite in 2008.

Un citat direct din raportul de evaluare intocmit de NQA precizeaza:

“Masurile de control aplicate pentru rezolvarea cerintelor clientilor au fost considerate robuste si in acord cu cerintele legale si cu alte cerinte (de exemplu, ale Autoritatii de Reglementare a Avocatilor), cu inregistrari pastrate corespunzator pentru a asigura confidentialitatea chestiunilor. Compania are o cultura pozitiva in privinta imbunatatirii continue, care a fost evidenta la toate nivelurile. Evaluatorul recomanda fara ezitare continuarea inregistrarii firmei ca fiind in conformitate cu ISO 9001: 2008.”

Martyn Gilbert, directorul IT al firmei Spencers Solicitors, a declarat:

“Faptul ca ne-am pastrat certificarea ISO 9001 de peste 17 ani este un lucru care ne reflecta mentalitatea orientata catre calitate si angajamentul luat fata de excelenta, care este evident pentru tot personalul de aici. Aceasta certificare ISO este o marturie a abordarii profesioniste pe care o aplicam in toate activitatile noastre, de la departamentul administrativ pana la rezolvarea cazurilor si la serviciile oferite clientilor.”

Pentru mai multe informatii despre aceasta firma britanica de avocatura, vizitati www.spencerssolicitors.com.

11th July 2012 - Societate de avocatura se recertifica ISO 9001 » Noutati ISO

Despre InfoCert

Informatii online despre consultanta ISO, despre managementul calitatii si implementare ISO, certificare ISO 9001, 14001, 22000, 27001, 13485, HACCP, OHSAS 18001, SA 8000.
Citeste in continuare »

Recomandari

Organisme de certificare, Firme de consultanta ISO, Implementare OMFP 946 - Control intern managerial la Institutii publice, Cursuri auditori ISO externi/interni sisteme management, Marcaj CE de conformitate, ANRE