• Informații despre certificarea ISO, la un click distanță!

    » V-ati lovit pana acum de rigiditatea unor firme de consultanta ISO sau a unor organisme de certificare in a raspunde simplu la nevoile societatii dvs. de obtinere a unui certificat ISO sau, pur si simplu, de a primi doar anumite informatii? Doriti ca lucrurile sa fie mai simple?

    » Cere o COTATIE DE PRET sau alte informatii GRATUIT

SMTC obtine certificarea ISO 14001

Corporatia SMTC a anuntat obtinerea certificarii de mediu ISO 14001, standard elaborat de Organizatia internationala pentru standardizare ISO. Certificarea survine dupa cateva zile de audit efectuat de catre o companie acreditata ISO, proces in care s-a examinat sistemul de management al mediului si practicile operationale ale companiei in cadrul punctului de lucru Dongguan,Changan.

Juan Arranz, manager pentru sistemul global al calitatii SMTC, a declarat:

“ Certificarea obtinuta ofera companiei mijlocul de a demosntra angajamentul pozitiv al organizatiei fata de mediul ambiant si fata de comunitate. Acest certificat creaza premisele implementarii sistemului in cadrul tuturor facilitatilor de productie, tinand cont ca acestea opereaza in cadrul aceleiasi metodologii, fiecare locatie SMTC uzitand acceleasi procese standardizate si aceleasi sisteme software. Acest sistem de calitate este unic, fiind bineprimit de catre clientii nostri.

“SMTC are o abordare foarte serioasa referitoare la impactul activitatilor fata de mediul ambiant” a declarat Andrew Tham, vicepresedinte si manager general SMTC China.

“Tinand cont ca ingrijorarile cu privire la schimbarea climatica globala sunt in crestere, un numar din ce in ce mai mare din clientii nostri solicita ca procesele si sistemele noastre sa respecte mediul ambiant intr-un mod demonstrabil. Certificarea ISO 14001 reprezinta dovada angajamentului nostru pentru imbunatatirea continua a performantelor de mediu si pentru depasirea asteptarilor consumatorilor. Combinarea dintre certificarea ISO 14001 si ISO 9001 arata determinarea companiei noastre in realizarea proceselor care sa corespunda celor mai inalte exigente ale organismelor globale si ale clientilor.”

ISO 14001 este un standard international, recunoscut la nivel global, cu rol in sprijinirea protectiei mediului si in prevenirea poluarii, in echilibru cu nevoile socio-economice ale societatii. Pentru obtinerea acestei acreditari, o companie trebuie sa-si demonstreze adeziunea fata de o politica de mediu definita, trebuie sa indeplineasca o serie de elemente procesuale necesare si sa fie angajata pentru imbunatatirea continua in vederea minimalizarii efectelor potential daunatoare asupra mediului datorate propriilor activitati.

12th February 2013 - SMTC obtine certificarea ISO 14001 » Noutati ISO

Despre InfoCert

Informatii online despre consultanta ISO, despre managementul calitatii si implementare ISO, certificare ISO 9001, 14001, 22000, 27001, 13485, HACCP, OHSAS 18001, SA 8000.
Citeste in continuare »

Recomandari

Organisme de certificare, Firme de consultanta ISO, Implementare OMFP 946 - Control intern managerial la Institutii publice, Cursuri auditori ISO externi/interni sisteme management, Marcaj CE de conformitate, ANRE