• Informații despre certificarea ISO, la un click distanță!

    » V-ati lovit pana acum de rigiditatea unor firme de consultanta ISO sau a unor organisme de certificare in a raspunde simplu la nevoile societatii dvs. de obtinere a unui certificat ISO sau, pur si simplu, de a primi doar anumite informatii? Doriti ca lucrurile sa fie mai simple?

    » Cere o COTATIE DE PRET sau alte informatii GRATUIT

Smithfield obtine pentru a 6-a certificarea ISO

26 august 2011. Membrii echipei Smithfield Manufacturing au atins cel de-al saselea an consecutiv al certificarii standardului international al calitatii ISO 9001:2008.

Producatorul de componente prelucrate de inalta precizie, cu sediul in Kraft Street, trimite piese clientilor din 30 de state, potrivit unui comunicat de presa al companiei.

Cei 23 de membri ai echipei monteaza si prelucreaza piese din metal si plastic folosind strunguri computerizate si centre de prelucrare. Componentele rezultate se adreseaza industriei automobilelor, masinilor tipografice, domeniului militar, pompelor hidraulice, valvelor, balansierelor si dispozitivelor medicale.

“Echipa noastra se dedica livrarii prompte a unei mari varietati de piese,” a spus in comunicat presedintele Ron Smithfield. “Suntem mandri cu totii de faptul ca piesele si ansamblele noastre sunt folosite in aplicatii esentiale in intreaga lume.”

“Clientii isi schimba frecvent datele de livrare sau au nevoi urgente,” a adaugat si vicepresedintele David Smithfield. “Suntem in stare sa le livram orice oricand gratie flexibilitatii si abilitatii membrilor echipei noastre.”

Jack Thomas, directorul fabricii, a declarat: “Oamenii nostri au raspuns bine la programele de formare ISO. Munca in echipa si fluxul de lucru s-au imbunatatit de-a lungul anilor, acum noi atingand un procent mediu de 98 la suta de livrari la timp. Clientii se bazeaza pe fiabilitatea noastra.”

Compania a fost fondata in 1952, avand doi angajati, sub numele de Queen City Tool & Die in Golf Club Lane, de catre Basil si Sue Smithfield. Site-ul companiei este www.smithfieldmfg.com.

29th August 2011 - Smithfield obtine pentru a 6-a certificarea ISO » Noutati ISO

Despre InfoCert

Informatii online despre consultanta ISO, despre managementul calitatii si implementare ISO, certificare ISO 9001, 14001, 22000, 27001, 13485, HACCP, OHSAS 18001, SA 8000.
Citeste in continuare »

Recomandari

Organisme de certificare, Firme de consultanta ISO, Implementare OMFP 946 - Control intern managerial la Institutii publice, Cursuri auditori ISO externi/interni sisteme management, Marcaj CE de conformitate, ANRE