• Informații despre certificarea ISO, la un click distanță!

    » V-ati lovit pana acum de rigiditatea unor firme de consultanta ISO sau a unor organisme de certificare in a raspunde simplu la nevoile societatii dvs. de obtinere a unui certificat ISO sau, pur si simplu, de a primi doar anumite informatii? Doriti ca lucrurile sa fie mai simple?

    » Cere o COTATIE DE PRET sau alte informatii GRATUIT

Sediul Panasonic din Orientul Mijlociu si Africa, certificat ISO 14001

Dubai, 31 octombrie 2012. Sediul regional Panasonic din Orientul Mijlociu si Africa s-a certificat ISO 14001:2004, potrivit unui comunicat de presa dat publicitatii azi de companie. Implementarea si certificarea ISO 14001 dovedeste faptul ca sistemul de management al mediului din cadrul Panasonic a fost evaluat conform celor mai bune practici standard, constatandu-se ca el este in conformitate cu acestea. Organismul de certificare ISO Bureau of Assessment Services (BAS) le acorda aceasta certificare numai companiilor care indeplinesc toate cerintele stricte ale standardului.

Certificarea ISO 14001 este in acord cu angajamentul global al companiei de a sprijini inovatiile ecologice si de a deveni compania nr.1 in astfel de inovatii pana in 2018 – cand isi sarbatoreste cea de-a o suta aniversare.

“Noi, cei de la Panasonic, avem un angajament ferm fata de gestionarea continua a dezvoltarii durabile a mediului. Stimuland inovatiile ecologice in toate aspectele practicilor noastre de afaceri, suntem in cea mai buna pozitie pentru a ne integra perfect contibutia la protectia mediului. Certificarea ISO 14001:2004 este o realizare cu care sediul nostru regional din Dubai se poate mandri,” a declarat Masao Motoki, director general al diviziei de marketing Panasonic in Orientul Mijlociu si Africa.

Orientarea Panasonic catre sustenabilitate este in acord cu programul denumit de companie “Eco Ideas Declaration”, dedicat regiunii Africii si Orientului Mijlociu. Pentru a-si indeplini obiectivul de mediu, compania promoveaza un stil de viata durabil, confortabil si ecologic. Pe de alta parte, ideile sale ecologice pentru afaceri vizeaza reducerea impactului operatiunilor asupra mediului.

Prin aceste initiative, compania sustine inovatiile tehnologice si ideile menite sa protejeze mediul inconjurator. Produsele superioare din punct de vedere ecologic (‘Superior Green Products’) care au fost certificate intern de Panasonic sunt acelea care au inregistrat cea mai buna performanta ecologica din domeniu in ceea ce priveste economisirea energiei, utilizarea eficienta a resurselor si gestionarea substantelor chimice. Panasonic urmareste sa isi dubleze vanzarile regionale ale acestor produse pana in martie 2013.

Mergand mai departe, angajamentul companiei fata de mediu se reflecta si in operatiunile si activitatile sale din unitatile de productie din intreaga lume. Compania isi incurajeaza angajatii, partenerii si clientii sa transforme responsabilitatea ecologica intr-un angajament cotidian si a introdus mai multe initiative pentru a implica factorul uman.

“In mediul de afaceri de azi, organizatiile adopta o serie de sisteme de management, iar certificarea ISO 14001 acordata de BAS ofera valoare si o evaluare a sistemului de management dintr-o companie. O atentie speciala i se acorda implementarii programului de audit. Aplicand totalitatea acestor linii directoare, sunt puse la dispozitie premise pentru a transforma auditul intr-un instrument esential prin care conducerea superioara atinge obiectivele organizatiei,” a spus Xavier Gabriel, manager de certificare la Bureau of Assessment Services (BAS).

“Panasonic este lider in initiativele de mediu, iar angajamentul sau de conservare a naturii se vadeste prin intermediul tuturor activitatilor pe care le intreprinde,” a spus si Earnest Stephen, manager de dezvoltare a afacerii la Bureau of Assessment Services (BAS).

Panasonic va continua sa promoveze constant activitatile ecologice in intreaga regiune ca parte a angajamentului sau ecologic. Pentru mai multe informatii, vizitati www.panasonic.ae.

9th November 2012 - Sediul Panasonic din Orientul Mijlociu si Africa, certificat ISO 14001 » Noutati ISO

Despre InfoCert

Informatii online despre consultanta ISO, despre managementul calitatii si implementare ISO, certificare ISO 9001, 14001, 22000, 27001, 13485, HACCP, OHSAS 18001, SA 8000.
Citeste in continuare »

Recomandari

Organisme de certificare, Firme de consultanta ISO, Implementare OMFP 946 - Control intern managerial la Institutii publice, Cursuri auditori ISO externi/interni sisteme management, Marcaj CE de conformitate, ANRE