• Informații despre certificarea ISO, la un click distanță!

    » V-ati lovit pana acum de rigiditatea unor firme de consultanta ISO sau a unor organisme de certificare in a raspunde simplu la nevoile societatii dvs. de obtinere a unui certificat ISO sau, pur si simplu, de a primi doar anumite informatii? Doriti ca lucrurile sa fie mai simple?

    » Cere o COTATIE DE PRET sau alte informatii GRATUIT

Rymco primeste certificarea ISO 9001 : 2008

Liban. 8 noiembrie 2011. Rasamny-Younis Motor Company S.A.L. (Rymco), distribuitor exclusiv al marcilor Nissan Motors (Nissan, Infiniti), GM (GMC) si Kawasaki in Liban, a obtinut recunoasterea globala a sistemului sau de management al calitatii din partea Organizatiei Internationale pentru Standardizare (ISO), plasandu-se astfel pe o pozitie recunoscuta la nivel mondial.

Departamentul sistemelor calitatii din cadrul Rymco a fost infiintat in 2007 ca urmare a unei decizii a conducerii, cu scopul clar definit de a elabora un sistem de management al calitatii in Rymco, de a mentine acest sistem si de a-l monitoriza si imbunatati continuu.

“Incheierea cu succes a rigurosului proces impus de certificare ilustreaza angajamentul nostru neegalat fata de clientii nostri si fata de calitate la toate nivelurile afacerii noastre,” a declarat Fayez Rasamny, presedintele Rymco. “Credem ca aderarea la sistemul de management al calitatii nu numai ca respecta cerintele standardului ISO 9001:2008, care ofera mijloacele corespunzatoare de atingere a nivelulului optim al calitatii, ci netezeste si calea catre KAIZEN, filosofia japoneza a imbunatatirii continue.”

Sistemul de management al calitatii asigura consistenta nivelului calitatii produselor si serviciilor oferite clientilor Rymco si imbunatatirea continua a performantei companiei.

Certificarea ISO 9001:2008 atesta aderarea Rymco la un sistem de management al calitatii care asigura furnizarea unor servicii mereu superioare, in conformitate cu standardele impuse de institutiile certificate ISO. Aceasta urmeaza unei evaluari extinse a proceselor de functionare a afacerii si a sistemului de management, evaluare efectuata de o echipa alcatuita din auditori independenti care au constatat ca Rymco merita cu prisos certificarea ISO.

Auditul a recunoscut conformitatea deplina a Rymco cu standardul ISO 9001 pentru managementul calitatii in privinta urmatoarelor servicii specializate: import, vanzari si servicii postvanzare (spatii service si ateliere de reparatii pentru caroserie) dedicate Nissan, Infiniti, GMC, Kawasaki, Renault Trucks, Commercial Vehicles, piese de schimb si accesorii si vanzarea vehiculelor uzate.

Acest certificat va trebui reinnoit la fiecare 3 ani, timp in care vor avea loc vizite de supraveghere de doua ori pe an, pentru ca organismul de certificare sa se asigure ca sistemul de management al calitatii este mentinut si ca se constata o imbunatatire continua perceptibila. Pentru informatii suplimentare despre companie, vizitati www.rymco.com.

14th November 2011 - Rymco primeste certificarea ISO 9001 : 2008 » Noutati ISO

Despre InfoCert

Informatii online despre consultanta ISO, despre managementul calitatii si implementare ISO, certificare ISO 9001, 14001, 22000, 27001, 13485, HACCP, OHSAS 18001, SA 8000.
Citeste in continuare »

Recomandari

Organisme de certificare, Firme de consultanta ISO, Implementare OMFP 946 - Control intern managerial la Institutii publice, Cursuri auditori ISO externi/interni sisteme management, Marcaj CE de conformitate, ANRE