• Informații despre certificarea ISO, la un click distanță!

    » V-ati lovit pana acum de rigiditatea unor firme de consultanta ISO sau a unor organisme de certificare in a raspunde simplu la nevoile societatii dvs. de obtinere a unui certificat ISO sau, pur si simplu, de a primi doar anumite informatii? Doriti ca lucrurile sa fie mai simple?

    » Cere o COTATIE DE PRET sau alte informatii GRATUIT

Recertificare ISO 9001 pentru o companie din domeniul medical

Crest Healthcare Supply primeste recertificarea ISO 9001 pentru managementul calitatii

Dassel, Minnesota. 9 noiembrie 2011. Crest Healthcare Supply are placerea sa isi anunte recenta recertificare conform standardului calitatii ISO 9001. Crest a primit pentru prima data certificarea ISO 9001 in 1999 si de atunci indeplineste in mod consecvent cerintele standardului. In fiecare an, compania incheie un audit complet al sistemului sau de management al calitatii pentru a-si pastra aceasta prestigioasa certificare.

ISO 9001 reprezinta o serie de principii fundamentale de afaceri incorporate intr-un standard pentru sistemele de management al calitatii care este acceptat in intreaga lume, dupa cum mentioneaza si organismul de certificare American Systems Registrar.

Standardul conceput de Organizatia Internationala pentru Standardizare (ISO) ofera indrumari riguroase pentru gestionarea proceselor dintr-o organizatie astfel incat nevoile si asteptarile clientilor sa fie indeplinite. Peste 100 de tari au adoptat ISO 9001 ca standard national.

Crest Healthcare Supply este un partener de incredere al spitalelor si facilitatilor de ingrijire pe termen lung, punand la dispozitia clientilor produse fiabile si suport tehnic bine documentat de peste patruzeci de ani. Crest produce si distribuie o mare varietate de produse – inclusiv echipamente pentru apelarea asistentelor, difuzoare, scaune cu rotile, cabluri de comunicare. Dedicandu-se misiunii de a furniza produse de calitate la preturi cat mai reduse, Crest Healthcare Supply isi doreste sa ofere clientilor si servicii de neegalat.

Compania are sediul central in Dassel, Minnesota si a fost infiintata in 1967, cand Howard Page, propietarul sau initial, a achizitionat drepturile de autor asupra unui sistem de apelare a asistentelor, care era detinut de IBM. Pentru informatii suplimentare despre Crest Healthcare Supply, vizitati pagina companiei: www.cresthealthcare.com.

17th November 2011 - Recertificare ISO 9001 pentru o companie din domeniul medical » Noutati ISO

Despre InfoCert

Informatii online despre consultanta ISO, despre managementul calitatii si implementare ISO, certificare ISO 9001, 14001, 22000, 27001, 13485, HACCP, OHSAS 18001, SA 8000.
Citeste in continuare »

Recomandari

Organisme de certificare, Firme de consultanta ISO, Implementare OMFP 946 - Control intern managerial la Institutii publice, Cursuri auditori ISO externi/interni sisteme management, Marcaj CE de conformitate, ANRE