• Informații despre certificarea ISO, la un click distanță!

    » V-ati lovit pana acum de rigiditatea unor firme de consultanta ISO sau a unor organisme de certificare in a raspunde simplu la nevoile societatii dvs. de obtinere a unui certificat ISO sau, pur si simplu, de a primi doar anumite informatii? Doriti ca lucrurile sa fie mai simple?

    » Cere o COTATIE DE PRET sau alte informatii GRATUIT

Realizare ISO pentru o firma din Qatar

Gulf GRC & Trading Company WLL a fost premiata cu certificarea ISO 9001:2008 pentru fabricarea, furnizarea si instalarea de produse din beton armat cu fibra de sticla.

Ceremonia de decernare a certificatului a avut loc de curand la Holiday Villa, la ea fiind prezenti presedintele companiei, dr. Zayed M al-Khayarin, directorul general, Parvez Iqbal, directori si angajati ai companiei.

Printre oaspetii de seama la ceremonie s-a numarat directorul general al KG Group, Mohamed Idrees Anwar.
Comentand pe marginea evenimentului, dr. al-Khayarin a spus: “Am muncit din greu pentru acest premiu. El ne arata profesionalismul si angajamentul fata de satisfactia clientilor, ca si calitatea produselor si serviciilor noastre.”

Al-Khayarin a spus ca Gulf GRC se plaseaza pe prima pozitie in domeniul sau inca din 2004.

Iqbal a declarat: “Suntem foarte fericiti ca am primit aceasta certificare. Atribuim aceasta realizare viziunii si sprijinului continuu al presedintelui companiei.”

El a adaugat: “Gulf GRC este o companie cunoscuta in prezent pentru produsele la standarde inalte si pentru preturile sale competitive. Suntem mandri ca ne-am indeplinit sarcina la timp, iar asta nu poate decat sa scoata in evidenta eforturile echipei noastre.”

Iqbal a spus ca proiectele executate de Gulf GRC includ unele prestigioase, ca Pearl-Qatar, spitalul Al Wakrah, Gulf Mall, Landmark Mall, Al Sharq Village & Spa, ca si un numar de scoli si universitati de stat.

“Pe langa aceste proiecte, am fost alesi de guvernul din Qatar sa proiectam si sa instalam lucrari din beton armat cu fibra de sticla pentru ambasada Qatar din Yemen, care, in momentul de fata, este considerata o capodopera a mostenirii arhitecturale a Qatarului,” a spus directorul general.

Gulf GRC este singurul membru din Qatar al asociatiei internationale GRCA (Glassfibre Reinforced Concrete Association). Pentru informatii suplimentare, vizitati www.gulfgrc.com.

20th October 2011 - Realizare ISO pentru o firma din Qatar » Noutati ISO

Despre InfoCert

Informatii online despre consultanta ISO, despre managementul calitatii si implementare ISO, certificare ISO 9001, 14001, 22000, 27001, 13485, HACCP, OHSAS 18001, SA 8000.
Citeste in continuare »

Recomandari

Organisme de certificare, Firme de consultanta ISO, Implementare OMFP 946 - Control intern managerial la Institutii publice, Cursuri auditori ISO externi/interni sisteme management, Marcaj CE de conformitate, ANRE