• Informații despre certificarea ISO, la un click distanță!

    » V-ati lovit pana acum de rigiditatea unor firme de consultanta ISO sau a unor organisme de certificare in a raspunde simplu la nevoile societatii dvs. de obtinere a unui certificat ISO sau, pur si simplu, de a primi doar anumite informatii? Doriti ca lucrurile sa fie mai simple?

    » Cere o COTATIE DE PRET sau alte informatii GRATUIT

Rafco primeste certificarea ISO 9001 pentru calitate

15 iulie 2012. Compania Al Rafidain Co (Rafco) a fost certificata conform standardului international ISO 9001:2008.

Conducerea companiei a comentat in legatura cu obtinerea certificarii ISO: “Lucrarile si serviciile pe care le oferim se bazeaza pe fundamente stiintifice, in conformitate cu specificatiile standardelor internationale, pentru a tine pasul cu evolutia pietei din Qatar.”

In comunicatul de presa, Rafco a spus ca procesul de certificare ISO a presupus programe de formare si dezvoltare profesionala la toate nivelurile in vederea imbunatatirii relatiilor cu clientii si cu furnizorii si a obtinerii certificarii ISO 9001:2008 pentru sistemul de management al calitatii implementat.

Comunicatul a explicat si procesul de certificare in urmatorii termeni: “Am fost supusi unui proces strict de evaluare, care a inclus dezvoltarea unui sistem de management al calitatii, analizarea documentatiei, analiza lipsurilor, audituri interne, o evaluare initiala si verificarea neconformitatilor, toate aceste eforturi fiind depuse pentru a identifica masurile corective necesare si pentru a elimina neconformitatile cu standardul de management al calitatii.”

Rafco este o companie care a fost infiintata in 1968 in domeniul decoratiunilor interiore, afacerea extinzandu-se ulterior pentru a include mobilier, bucatarii si sisteme de depozitare pentru haine, parchet si acoperire podele, covoare, echipament de supraveghere, alimente si bauturi (La Maison du Café), ca si comercializarea de produse premium din ciocolata.

Rafco ofera materiale de constructie si amenajare dedicate sectorului comercial si rezidential, ca si institutiilor private. Atingerea obiectivului companiei de a se dedica continuu furnizarii de produse de cea mai buna calitate si de servicii exceptionale a fost rasplatit prin primirea distinctiei internationale ISO 9001. Pentru mai multe informatii, vizitati www.rafcoqatar.com.

18th July 2012 - Rafco primeste certificarea ISO 9001 pentru calitate » Noutati ISO

Despre InfoCert

Informatii online despre consultanta ISO, despre managementul calitatii si implementare ISO, certificare ISO 9001, 14001, 22000, 27001, 13485, HACCP, OHSAS 18001, SA 8000.
Citeste in continuare »

Recomandari

Organisme de certificare, Firme de consultanta ISO, Implementare OMFP 946 - Control intern managerial la Institutii publice, Cursuri auditori ISO externi/interni sisteme management, Marcaj CE de conformitate, ANRE