• Informații despre certificarea ISO, la un click distanță!

    » V-ati lovit pana acum de rigiditatea unor firme de consultanta ISO sau a unor organisme de certificare in a raspunde simplu la nevoile societatii dvs. de obtinere a unui certificat ISO sau, pur si simplu, de a primi doar anumite informatii? Doriti ca lucrurile sa fie mai simple?

    » Cere o COTATIE DE PRET sau alte informatii GRATUIT

ProTip obtine certificarile ISO 13485 si CE

ProTip obtine certificarile ISO 13485 si CE pentru implantul intra-laringian

4 iulie 2011. Compania ProTip SA, avand sediul in Strasbourg, a obtinut certificare ISO 13485, un standard al calitatii conceput sa garanteze ca producatorii de echipamente medicale si-au implementat sisteme cuprinzatoare de management al calitatii, putand sa proiecteze, sa dezvolte, sa produca si sa distribuie echipamente medicale in Uniunea Europeana (UE).

ProTip a obtinut, de asemenea, si certificarea CE (marca europeana) pentru implantul sau intra-laringian, “NewBreez”, confirmand astfel ca se supune reglementarilor UE privind dispozitivele medicale.

Obtinerea acestor aprobari deschide noi cai pentru ProTip de a-si incepe activitatile de productie si de vanzare.

“Certificarea ISO 13485 confirma faptul ca sistemele noastre de productie si de calitate indeplinesc cerintele inaltelor standarde dedicate companiilor de echipamente medicale,” a spus Maurice Bérenger, presedintele consiliului de administratie al ProTip.

“Angajatii nostri au dovedit o sarguinta exceptionala si au depus eforturi apreciabile pentru a obtine acest certificat. Premiul consta in perspectiva de a ne extinde pe plan international, incepand prin a ne ocupa de pacientii cu afectiuni otolaringologice din intreaga Europa.”
sursa: http://mtbeurope.info

9th July 2011 - ProTip obtine certificarile ISO 13485 si CE » Noutati ISO

Despre InfoCert

Informatii online despre consultanta ISO, despre managementul calitatii si implementare ISO, certificare ISO 9001, 14001, 22000, 27001, 13485, HACCP, OHSAS 18001, SA 8000.
Citeste in continuare »

Recomandari

Organisme de certificare, Firme de consultanta ISO, Implementare OMFP 946 - Control intern managerial la Institutii publice, Cursuri auditori ISO externi/interni sisteme management, Marcaj CE de conformitate, ANRE