• Informații despre certificarea ISO, la un click distanță!

    » V-ati lovit pana acum de rigiditatea unor firme de consultanta ISO sau a unor organisme de certificare in a raspunde simplu la nevoile societatii dvs. de obtinere a unui certificat ISO sau, pur si simplu, de a primi doar anumite informatii? Doriti ca lucrurile sa fie mai simple?

    » Cere o COTATIE DE PRET sau alte informatii GRATUIT

Proiecte de cercetare electronica certificate ISO 27001

TechLaw Solutions ia masuri pentru a-si proteja proiectele de cercetare electronica prin obtinerea certificarii de nivel inalt ISO 27001 pentru securitatea informatiilor

Washington, DC. 14 martie 2012. TechLaw Solutions a obtinut certificarea ISO/IEC 27001:2005 pentru sistemul sau de management al securitatii informatiei pentru a oferi asigurari suplimentare in ceea ce priveste confidentialitatea si securitatea datelor electronice ale clientilor.

“Odata cu cresterea continua a volumului de date, si in special a materialului confidential, clientii cauta sa fie mai siguri ca datele lor sunt protejate,” a declarat Mel Goldenberg, presedintele TechLaw Solutions. “Ne pregatim pentru aceasta certificare ISO 27001 de ceva timp, pentru a le oferi corporatiilor si firmelor de avocatura cele mai inalte niveluri ale securitatii pe care anticipam ca vor incepe sa le ceara de la noi.”

Recunoscut drept “standardul de aur” international pentru securitatea informatiilor, ISO 27001 ajuta la garantarea faptului ca informatiile clientilor raman sigure cu un minim efort din partea clientilor. Obtinerea certificarii ISO 27001 transforma TechLaw Solutions intr-una dintre cele mai rapide firme de cercetare electronica in adoptarea timpurie a acestui riguros standard de securitate.

Securitatea unui platforme IT poate fi masurata in cea mai simpla forma a sa printr-o evaluare a vulnerabilitatilor. Desi exista o mare gama de optiuni printre standardele ISO, TechLaw Solutions si-a dorit sa atinga cel mai inalt standard si s-a orientat spre cea mai de incredere masura de evaluare a securitatii informatiei. ISO 27001 reprezinta singurul standard international care poate fi supus unui audit pentru a defini cerintele privind sistemele de management al securitatii informatiei (SMSI).

Companiile trebuie sa treaca printr-un riguros audit extern pentru a-si demonstra competenta in managementul securitatii informatiei pentru a obtine distinctia ISO 27001. Tuturor angajatilor li se cere sa participe in acest proces, prin instruirea si testarea lor. Certificarea ofera liniile directoare pentru implementarea proceselor de gestionare a riscului, permite verificari independente ale sigurantei datelor clientilor si arata ca organizatia si-a luat masuri preventive pentru a proteja datele clientilor, tinand cont de cele mai inalte standarde din domeniu.

“A devenit tot mai important sa le dam asigurari clientilor ca securitatea datelor lor este de cea mai mare insemnatate,” a adaugat Kim Proper, director IT la TechLaw Solutions. “Ne dedicam in totalitate manipularii si procesarii informatiilor stocate electronic intr-un mod care ne demonstreaza angajamentul fata de securitatea si integritatea datelor.”

Certificarea ISO 27001 este un proces care implica o perioada de timp in care riscurile care ameninta securitatea informatiilor dintr-o organizatie sunt examinate sistematic, sunt stabilite protocoale cuprinzatoare de securitate pentru a elimina riscurile inacceptabile si se stabileste un proces de management al riscului pentru a garanta ca nevoile de securitate a informatiilor sunt rezolvate in mod continuu. Pentru a-si mentine certificarea ISO, TechLaw Solutions isi va testa, evalua si adapta procesele in mod continuu.

Procesul de certificare ISO al TechLaw Solutions a fost efectuat de BSI, o importanta organizatie mondiala care ofera astfel de servicii de peste 100 de ani, furnizand solutii bazate pe standarde si certificari ale sistemelor de management clientilor sai din peste 150 de tari. BSI are o reputatie consacrata in privinta integritatii si inovatiilor, ajutand organizatiile sa isi imbunatateasca performanta si calitatea si sa isi reduca, in acelasi timp, riscurile.

TechLaw Solutions este o companie care colaboreaza cu corporatii si cu firme de avocatura, ajutandu-le sa isi dezvolte si sa isi implementeze strategii prin utilizarea unor servicii si programe software prin care se pregatesc eficient sa rezolve litigiile, sa isi gestioneze costurile, sa atenueze riscurile care ameninta clientii si sa beneficieze de un avantaj competitiv in procesul de cercetare electronica (e-Discovery). Pentru informatii suplimentare, vizitati www.techlawsolutions.com

27th March 2012 - Proiecte de cercetare electronica certificate ISO 27001 » Noutati ISO

Despre InfoCert

Informatii online despre consultanta ISO, despre managementul calitatii si implementare ISO, certificare ISO 9001, 14001, 22000, 27001, 13485, HACCP, OHSAS 18001, SA 8000.
Citeste in continuare »

Recomandari

Organisme de certificare, Firme de consultanta ISO, Implementare OMFP 946 - Control intern managerial la Institutii publice, Cursuri auditori ISO externi/interni sisteme management, Marcaj CE de conformitate, ANRE