• Informații despre certificarea ISO, la un click distanță!

    » V-ati lovit pana acum de rigiditatea unor firme de consultanta ISO sau a unor organisme de certificare in a raspunde simplu la nevoile societatii dvs. de obtinere a unui certificat ISO sau, pur si simplu, de a primi doar anumite informatii? Doriti ca lucrurile sa fie mai simple?

    » Cere o COTATIE DE PRET sau alte informatii GRATUIT

Producator de tuburi si fitinguri din plastic obtine ISO 13485

Eldon James isi confirma angajamentul fata de calitate prin certificarea ISO 13485

Denver, Colorado. 28 noiembrie 2012. Eldon James Corporation – unul dintre cei mai mari producatori de tuburi si fitinguri din plastic din Statele Unite – a anuntat astazi ca a primit certificarea ISO 13485:2003, demonstrandu-si angajamentul fata de cele mai ridicate standarde ale pietei de dispozitive medicale in domeniul tuburilor si fitingurilor.

Odata cu dezvoltarea continua si cu inovatiile aduse produselor sale destinate pietei de echipamente medicale, Eldon James a mai facut un pas catre ocuparea pozitiei de lider in acest domeniu. Datorita obtinerii certificarii ISO 13485:2003, Eldon James si-a consolidat pozitia, avand posibilitatea de a servi mai bine industria echipamentelor medicale.

ISO 13485 este un standard recunoscut pe plan international, care prezinta cerintele pentru implementarea unui sistem inteligent de management al calitatii dedicat proiectarii, dezvoltarii, fabricarii si distributiei dispozitivelor medicale. Standardul asigura conformitatea cu anumite masuri de control al calitatii in dezvoltarea unor dispozitive sigure si eficiente. Certificarea ISO 13485:2003 confirma angajamentul asumat de Eldon James – de a furniza produse de calitate, care indeplinesc constant cerintele clientilor si cele de reglementare.

“Mediul mondial de reglementare continua sa ii influenteze pe producatorii care comercializeaza produse medicale,” a declarat Markus Pratz, manager international de dezvoltare a afacerii la Eldon James. “Certificarea ISO 13485 este foarte importanta pentru clientii nostri din industria echipamentelor medicale, in consecinta aceasta este o realizare semnificativa pentru noi.”

Nu numai solutiile sale fara PVC i-au oferit companiei noi oportunitati excelente de a-si dezvolta tuburile si fitingurile pentru industria echipamentelor medicale, ci si faptul ca este in continuare unul dintre putinii producatori care fabrica, asambleaza si impacheteaza tuburile si fitingurile in camere cu atmosfera controlata. Odata cu obtinerea certificarii ISO 13485, Eldon James a devenit un partener strategic pentru unii dintre cei mai importanti producatori de echipamente medicale din SUA si nu numai. Pentru mai multe informatii, vizitati pagina web www.eldonjames.com/ISO13485.

5th December 2012 - Producator de tuburi si fitinguri din plastic obtine ISO 13485 » Noutati ISO

Despre InfoCert

Informatii online despre consultanta ISO, despre managementul calitatii si implementare ISO, certificare ISO 9001, 14001, 22000, 27001, 13485, HACCP, OHSAS 18001, SA 8000.
Citeste in continuare »

Recomandari

Organisme de certificare, Firme de consultanta ISO, Implementare OMFP 946 - Control intern managerial la Institutii publice, Cursuri auditori ISO externi/interni sisteme management, Marcaj CE de conformitate, ANRE