• Informații despre certificarea ISO, la un click distanță!

    » V-ati lovit pana acum de rigiditatea unor firme de consultanta ISO sau a unor organisme de certificare in a raspunde simplu la nevoile societatii dvs. de obtinere a unui certificat ISO sau, pur si simplu, de a primi doar anumite informatii? Doriti ca lucrurile sa fie mai simple?

    » Cere o COTATIE DE PRET sau alte informatii GRATUIT

Producator si distribuitor de folii de plastic, certificat OHSAS 18001

Fuwei Films s-a certificat conform standardului international OHSAS 18001 pentru sanatatea si siguranta in munca

Beijing. 22 iunie 2012. Fuwei Films (Holding) Co., Ltd., un producator si distribuitor de folii de plastic de inalta calitate (BOPET) din China, a anuntat astazi ca filiala sa Fuwei Films (Shandong) Co., Ltd (Shandong Fuwei) a fost certificata ca indeplinind cerintele standardului OHSAS 18001:2007 pentru sistemul de management al sanatatii si securitatii ocupationale.

OHSAS 18001 este o specificatie de evaluare recunoscuta pe plan international, dedicata sistemelor de management al sanatatii si sigurantei in munca. OHSAS promoveaza un mediu de lucru sigur si sanatos, punand la dispozitie un cadru care le permite organizatiilor sa isi reduca potentialul de accidentare si sa isi imbunatateasca performanta in ansamblu.

Shandong Fuwei si-a inceput procesul de certificare in octombrie anul trecut, efectuand o identificare a pericolelor, o evaluare a riscurilor si a masurilor de control, reusind sa obtina certificarea OHSAS 18001:2007 in luna iunie a acestui an, termenul de valabilitate al certificatului intinzandu-se pe perioada 1 iunie 2012 – 1 iunie 2015.

Auditul de certificare a fost realizat de SGS-CSTC Standards Technical Services Co., Ltd. Beijing, una dintre cele mai mari companii de inspectie, verificare, testare si certificare din lume.

“Ne face placere sa anuntam ca am devenit o companie de productie in conformitate cu standardul OHSAS 18001. Credem ca acest lucru demonstreaza eforturile noastre constante de a ne imbunatati siguranta mediului de lucru, protejand sanatatea angajatilor. Ne dedicam cresterii sigurantei la locul de munca, ceea ce este un lucru esential, in special pentru o companie de productie,” a spus dl Xiaoan He, presedintele companiei.

Fuwei Films isi desfasoara activitatea prin intermediul filialei sale detinute integral, Fuwei Films (Shandong) Co., Ltd. Aceasta dezvolta, fabrica si distribuie folii de plastic de inalta calitate, utilizand tehnica de intindere orientata biaxial, cunoscute si sub denumirea de folii BOPET. Foliile produse de Fuwei Films sunt folosite pe scara larga in ambalarea alimentelor, medicamentelor, cosmeticelor, tutunului si alcoolului, ca si in industria produselor electronice si magnetice. Pentru mai multe informatii, vizitati www.fuweiholdings.com.

4th July 2012 - Producator si distribuitor de folii de plastic, certificat OHSAS 18001 » Noutati ISO

Despre InfoCert

Informatii online despre consultanta ISO, despre managementul calitatii si implementare ISO, certificare ISO 9001, 14001, 22000, 27001, 13485, HACCP, OHSAS 18001, SA 8000.
Citeste in continuare »

Recomandari

Organisme de certificare, Firme de consultanta ISO, Implementare OMFP 946 - Control intern managerial la Institutii publice, Cursuri auditori ISO externi/interni sisteme management, Marcaj CE de conformitate, ANRE