• Informații despre certificarea ISO, la un click distanță!

    » V-ati lovit pana acum de rigiditatea unor firme de consultanta ISO sau a unor organisme de certificare in a raspunde simplu la nevoile societatii dvs. de obtinere a unui certificat ISO sau, pur si simplu, de a primi doar anumite informatii? Doriti ca lucrurile sa fie mai simple?

    » Cere o COTATIE DE PRET sau alte informatii GRATUIT

Producator de componente turnate, recertificat ISO 16949

Un mare producator de componente turnate si de piese stantate din metal obtine al 15-lea an consecutiv certificarea ISO/TS 16949 pentru sistemul de management al calitatii

Temecula, California. 30 august 2012. Sunstone Components Group, marele producator de componente de baza pentru echipamentele auto si medicale, a inregistrat de curand o reusita extraordinara. Compania californiana a obtinut riguroasa certificare ISO/TS 16949:2009 pentru sistemul sau de management al calitatii pentru al 15-lea an la rand

Piesele si componentele fabricate de Sunstone sunt utilizate in aplicatii care impun un grad ridicat de precizie. Pe langa sectorul auto si industria medicala, produsele sale fiabile sunt utilizate de peste trei decenii in telecomunicatii, utilaje grele si bunurile de consum din industria electronica. Produsele Sunstone sunt utilizate in dispozitive extrem de sensibile, in cazurile in care defectarea produselor nu reprezinta o optiune, cum ar fi senzorii de presiune din airbaguri, sistemele de alimentare cu carburanti sau cataterele cardiace.

ISO/TS 16949 este o specificatie tehnica vizand dezvoltarea unui sistem de management al calitatii care se bazeaza pe prevenirea defectelor, pe imbunatatirea continua si pe reducerea la minim a pierderilor si a abaterilor. Acest proces de certificare se bazeaza pe standardul ISO 9001 si este considerat a fi un simbol pentru procesele de calitate in fabricarea, dezvoltarea, proiectarea, intretinerea si montarea diferitelor produse asociate industriei auto.

Cerintele acestei certificari se aplica in intregul lant de aprovizionare. Certificarea ISO/TS 16949 obtinuta de Sunstone Components Group se aplica tuturor departamentelor companiei.

Priceperea, ingenuozitatea, integritatea si munca in echipa sunt unele dintre valorile principale care au transformat Sunstone Components Group intr-un deschizator de drumuri in domeniul sau.

Discutand despre obtinerea certificarii ISO/TS 16949 inca o data, ca si despre faptul ca Sunstone a inregistrat zero defecte in primele opt luni ale lui 2012, Brad Adams, directorul executiv al companiei, a declarat:

“Acesta este rezultatul unei constiinte a calitatii raspandite in cadrul intregii noastre echipe si, totodata, rezultatul eforturilor grele pe care membrii ei le fac pentru a fabrica zi de zi produse fara cusur.”

El a mai spus ca, in ciuda dosarului exemplar al calitatii detinut de companie, Sunstone Components Group se dedica imbunatatirii continue a proceselor si a sistemelor sale. Mai multe informatii la adresa: www.4scg.com.

10th September 2012 - Producator de componente turnate, recertificat ISO 16949 » Noutati ISO

Despre InfoCert

Informatii online despre consultanta ISO, despre managementul calitatii si implementare ISO, certificare ISO 9001, 14001, 22000, 27001, 13485, HACCP, OHSAS 18001, SA 8000.
Citeste in continuare »

Recomandari

Organisme de certificare, Firme de consultanta ISO, Implementare OMFP 946 - Control intern managerial la Institutii publice, Cursuri auditori ISO externi/interni sisteme management, Marcaj CE de conformitate, ANRE