• Informații despre certificarea ISO, la un click distanță!

    » V-ati lovit pana acum de rigiditatea unor firme de consultanta ISO sau a unor organisme de certificare in a raspunde simplu la nevoile societatii dvs. de obtinere a unui certificat ISO sau, pur si simplu, de a primi doar anumite informatii? Doriti ca lucrurile sa fie mai simple?

    » Cere o COTATIE DE PRET sau alte informatii GRATUIT

Primul fabricant de confectii din lume certificat ISO 50001

Grupul srilankez Brandix sustine ca este primul din lume in sectorul sau care sa obtina certificarea energiei ISO 50001

22 iulie 2011. Grupul Brandix sustine ca este primul fabricant de confectii din lume care sa fi obtinut certificare ISO 50001, la mai putin de o luna de la publicarea standardului.

Auditorii de la organismul de certificare din Olanda Det Norske Veritas (DNV) au confirmat ca fabrica din Seeduwa, care produce confectii pentru vanzatorul cu amanuntul din Marea Britanie Marks & Spencer, este in conformitate cu ISO 50001 : 2011, un exigent standard de management al energiei emis de Organizatia Internationala pentru Standardizare (ISO).

Astfel, Brandix devine si cea de-a treia unitate de productie din lume, din toate sectoarele industriale, care sa fi castigat aceasta certificare, au spus surse din cadrul companiei.

In mod normal, este nevoie de trei luni pentru a atinge cerintele standardului, insa Brandix atinsese deja conformitatea si o mentinuse chiar inainte ca noul standard sa fi fost lansat.

“Realizarile periodice ale conformitatii cu cele mai exigente standarde internationale de mediu sunt pietre de hotar importante la care ajungem in drumul nostru catre atingerea celor mai inalte niveluri posibile ale sustenabilitatii in productie,” a declarat directorul Brandix, AJ Johnpillai.

“Ele sunt esentiale si in demonstrarea capacitatilor si dedicarii de care da dovada industria de confectii din Sri Lanka fata de protejarea mediului, reprezentand un avantaj semnificativ fata de concurenta.”
Vizitati site-ul companiei, http://www.brandix.com, pentru mai multe informatii.

29th July 2011 - Primul fabricant de confectii din lume certificat ISO 50001 » Noutati ISO

Despre InfoCert

Informatii online despre consultanta ISO, despre managementul calitatii si implementare ISO, certificare ISO 9001, 14001, 22000, 27001, 13485, HACCP, OHSAS 18001, SA 8000.
Citeste in continuare »

Recomandari

Organisme de certificare, Firme de consultanta ISO, Implementare OMFP 946 - Control intern managerial la Institutii publice, Cursuri auditori ISO externi/interni sisteme management, Marcaj CE de conformitate, ANRE