• Informații despre certificarea ISO, la un click distanță!

    » V-ati lovit pana acum de rigiditatea unor firme de consultanta ISO sau a unor organisme de certificare in a raspunde simplu la nevoile societatii dvs. de obtinere a unui certificat ISO sau, pur si simplu, de a primi doar anumite informatii? Doriti ca lucrurile sa fie mai simple?

    » Cere o COTATIE DE PRET sau alte informatii GRATUIT

Prima companie de relocare din UK certificata ISO 14001

Un premiu ecologist pentru o companie de varf din domeniul relocarii de personal

HCR, premiata companie de relocare de personal, a obtinut certificarea standardului amprentei de carbon (viitorul standard ISO 14067) ca recunoastere a eficientei sale gestionari a carbonului.

HCR (http://www.hcr.co.uk) a fost prima companie de relocare din Regatul Unit care a fost acreditata cu un certificat ISO 14001 pentru managementul mediului; HCR continua sa fie un deschizator de drumuri in abordarea schimbarilor climatice in cadrul sectorului sau. Ultimul succes in recunoasterea protectie mediului i-a adus companiei pretuitul standard al amprentei de carbon.

Acreditarea standardului amprentei de carbon ofera o recunoastere independenta a angajamentelor pe care si le-a luat HCR fata de gestionarea carbonului si a performantei pe care a dovedit-o in aceasta directie. Inspirata din cele mai bune practici si standarde internationale, ca ISO14064, PAS2050 si PAS2060, certificarea este decernata organizatiilor ca o distinctie de excelenta pentru aceia care isi demonstreaza reusita in gestionarea amprentei de carbon.

Pe langa acest standard, HCR s-a supus si unei evaluari exhaustive a emisiilor sale de carbon, conform ISO14064. Evaluarea a scos in evidenta ca emisiile de dioxid de carbon produse de fiecare persoana angajata la HCR au fost, in mod impresionant, cu 1,2 tone mai scazute decat ale unei companii obisnuite de servicii care isi desfasoara activitatea in birouri.

HCR a lucrat in parteneriat cu renumita companie de gestionare a carbonului Carbon Footprint Ltd, in scopul de a obtine aceasta acreditare de mediu atat de bine privita. Dr Wendy Buckley, director la Carbon Footprint Ltd, a comentat:

“HCR a demonstrat ca este posibil ca o afacere sa fie dezvoltata in timpul implicarii in gestionarea carbonului si a impactului asupra mediului; ei isi reduc in mod activ impactul asupra mediului, de la an la an.”

HCR este de parere ca standardul amprentei de carbon da posibilitatea companiei de a-si fixa puncte de referinta in managementul mediului si de a identifica, in acelasi timp, cele mai importante surse ale emisiilor, ca si oportunitati de economisire in viitor. Relevanta eforturilor HCR nu se aplica, insa, numai companiei si managementului sau intern. Acest aspect este explicat de directorul general Andrew Finney:

“Clientii nostri asteapta, pe drept cuvant, ca noi sa ne straduim cat mai mult in indeplinirea proiectelor lor de relocare, respectand impactul asupra mediului si emisiile de carbon. Ne-am asumat pozitia de lideri in sectorul nostru de piata pentru a da garantii ca impactul asupra mediului este transparent pentru clientii nostri. Premiul standardului amprentei de carbon ofera validarea eforturilor noastre. In anii care vor veni, ne vom dedica reducerii suplimentare a amprentei de carbon, asigurandu-ne ca oriunde ar calatori reprezentantii clientilor nostri, noi ii vom ajuta sa lase amprentele corecte.”
sursa: www.pressking.co.uk

13th August 2011 - Prima companie de relocare din UK certificata ISO 14001 » Noutati ISO

Despre InfoCert

Informatii online despre consultanta ISO, despre managementul calitatii si implementare ISO, certificare ISO 9001, 14001, 22000, 27001, 13485, HACCP, OHSAS 18001, SA 8000.
Citeste in continuare »

Recomandari

Organisme de certificare, Firme de consultanta ISO, Implementare OMFP 946 - Control intern managerial la Institutii publice, Cursuri auditori ISO externi/interni sisteme management, Marcaj CE de conformitate, ANRE