• Informații despre certificarea ISO, la un click distanță!

    » V-ati lovit pana acum de rigiditatea unor firme de consultanta ISO sau a unor organisme de certificare in a raspunde simplu la nevoile societatii dvs. de obtinere a unui certificat ISO sau, pur si simplu, de a primi doar anumite informatii? Doriti ca lucrurile sa fie mai simple?

    » Cere o COTATIE DE PRET sau alte informatii GRATUIT

Premier Metal Services atinge standardele ISO

Firma din Cleveland care comercializeaza metale obtine certificarea ISO 9001:2008

Cleveland, Ohio. 26 august 2011. Premier Metal Services, o companie internationala care prelucreaza si comercializeaza deseuri metalice feroase si neferoase, a castigat certificarea standardului ISO 9001:2008 pentru managementul calitatii.

“Premier Metal Services a fost infiintata luand ca principiu de baza crearea unei culturi a satisfactiei clientilor,” a declarat fondatorul companiei, Michael Eisner, care activeaza de 25 de ani in industria deseurilor metalice. “Satisfactia clientilor se obtine prin depasirea asteptarilor acestora, iar lucrul acesta, la randul sau, se castiga prin furnizarea de servicii de calitate, printr-o comunicare amanuntita, prin preturi competetive, prin plati prompte si, cel mai important, prin faptul ca facem ceea ce spunem ca vom face. Acest concept, impreuna cu obtinerea certificarii ISO 9001:2008, va continua sa ne consolideze pozitia de lideri in industrie.”

Compania Premier Metal Services, infiintata in anul 2009, este membra a Institutului Industriilor de Reciclare a Deseurilor (ISRI) si a Consiliului American al Cuprului. Consultati mai multe informatii despre companie la adresa www.premiermetalservices.com.

30th August 2011 - Premier Metal Services atinge standardele ISO » Noutati ISO

Despre InfoCert

Informatii online despre consultanta ISO, despre managementul calitatii si implementare ISO, certificare ISO 9001, 14001, 22000, 27001, 13485, HACCP, OHSAS 18001, SA 8000.
Citeste in continuare »

Recomandari

Organisme de certificare, Firme de consultanta ISO, Implementare OMFP 946 - Control intern managerial la Institutii publice, Cursuri auditori ISO externi/interni sisteme management, Marcaj CE de conformitate, ANRE