• Informații despre certificarea ISO, la un click distanță!

    » V-ati lovit pana acum de rigiditatea unor firme de consultanta ISO sau a unor organisme de certificare in a raspunde simplu la nevoile societatii dvs. de obtinere a unui certificat ISO sau, pur si simplu, de a primi doar anumite informatii? Doriti ca lucrurile sa fie mai simple?

    » Cere o COTATIE DE PRET sau alte informatii GRATUIT

Powerbrace Corporation obtine certificarea ISO 9001

12 iulie 2011. Powerbrace Corporation, un producator si distribuitor de componente pentru remorci de camioane, ca bare de inchidere, balamale, came si contrapiulite, a obtinut certificarea standardului ISO 9001:2008.

Compania cu sediul in Kenosha, Wisconsin, si-a implementat timp de un an de zile un sistem de management al calitatii in toate departamentele fabricii sale.

Efortul ISO depus de Powerbrace “ridica stacheta calitatii componentelor destinate remorcilor de camion,” a precizat Paul Meixensperger, director de vanzari si de marketing.

“Powerbrace se bucura de o reputatie demna de incredere cand vine vorba despre calitate. Odata cu  aceasta certificare ISO 9001, am reusit sa crestem nivelul de incredere in companie.”

Accentul continuu pus atat pe calitatea produselor, cat si a serviciilor, a fost initiat de presedintele si directorul general al Powerbrace, Mike Weber, si implementat de Tami Meeleus, directorul fabricii. Organizatia Internationala pentru Standardizare (ISO) a evaluat Powerbrace cu ajutorul unui model de asigurare a calitatii alcatuit din 20 de pasi privind cerintele sistemului calitatii.

Certificarea ISO are ca cerinta esentiala un sistem al calitatii care sa fie inteles si urmat la toate nivelurile companiei, de catre toti angajatii.

Meeleus s-a concentrat pe instruirea angajatilor vechi sau noi, pe formarea angajatilor pentru a fi pregatiti pentru sarcini multiple si a cautat oportunitati de imbunatatire, punand la punct sesiunile de vineri. Parerea ferma a dnei Tami Meeleus este ca “este vorba numai despre construirea unei abordari orientate spre echipa.”

In aceeasi luna in care Powerbrace si-a castigat statutul ISO, compania a inregistrat cele mai mari vanzari din istoricul sau de 50 de ani.

15th July 2011 - Powerbrace Corporation obtine certificarea ISO 9001 » Noutati ISO

Despre InfoCert

Informatii online despre consultanta ISO, despre managementul calitatii si implementare ISO, certificare ISO 9001, 14001, 22000, 27001, 13485, HACCP, OHSAS 18001, SA 8000.
Citeste in continuare »

Recomandari

Organisme de certificare, Firme de consultanta ISO, Implementare OMFP 946 - Control intern managerial la Institutii publice, Cursuri auditori ISO externi/interni sisteme management, Marcaj CE de conformitate, ANRE