• Informații despre certificarea ISO, la un click distanță!

    » V-ati lovit pana acum de rigiditatea unor firme de consultanta ISO sau a unor organisme de certificare in a raspunde simplu la nevoile societatii dvs. de obtinere a unui certificat ISO sau, pur si simplu, de a primi doar anumite informatii? Doriti ca lucrurile sa fie mai simple?

    » Cere o COTATIE DE PRET sau alte informatii GRATUIT

Plumbworld este recunoscut prin disctinctia ISO 9001

Plumbworld a fost recent premiat pentru realizarile sale prin castigarea statutului de companie certificata ISO 9001

18 octombrie 2011. Alaturandu-se celor peste un milion de organizatii care au obtinut independent pana in prezent certificarea ISO 9001:2008, comerciantul electronic de obiecte sanitare pentru baie Plumbworld a anuntat atingerea aceluiasi statut in urma conformarii la cerintele sistemului de management al calitatii si a garantarii faptului ca nevoile clientilor sunt indeplinite.

ISO (Organizatia Internationala pentru Standardizare) a dezvoltat standardul pentru prima data in 1987, numindu-l ISO 9000. Acesta se baza pe o serie de standarde numite BS 5750 care fusesera propuse in 1979, desi ulterior s-a stabilit ca existenta lor data din 1959. Standardul a suferit mai multe actualizari de-a lungul timpului si este denumit in prezent ISO 9001.

James Hickman, presedintele consiliului de administratie al Plumbworld, a declarat: “Este un fapt binecunoscut ca implementarea unui sistem de management al calitatii imbunatateste afacerile si ca va avea intotdeauna un efect pozitiv asupra investitiilor, a cotei de piata si a altor indici de acelasi fel. In climatul economic din momentul de fata, serviciile pe care le oferim bazei de clienti sunt esentiale in sprijinirea succesului pe termen lung. Suntem foarte mandri ca am dobandit aceasta recunoastere care arata cat de departe este gata sa mearga compania noastra pentru a indeplini lucruri marete.”

Pentru a obtine aceasta distinctie, o companie trebuie sa fie evaluata prin doua tipuri de audit, primul fiind efectuat de auditori interni instruiti in acest sens, iar cel de-al doilea, de un organism extern de certificare. Odata obtinuta, certificarea trebuie reinnoita la intervale regulate de aproximativ trei ani.

Plumbworld si-a extins recent afacerea prin achizitionarea unui nou sediu de birouri pentru a gazdui intreaga echipa comerciala, nemaipunand la socoteala numarul in crestere al site-urilor web pe care echipa continua sa le creeze.

Scott Morris, directorul comercial al companiei, a comentat: “Este o mare onoare sa primim aceasta certificare care este rezultatul eforturilor noastre de a implementa procedurile corecte si care ne da posibilitatea de a conduce compania intr-o maniera corecta. Ne-am fixat un standard foarte inalt si aceasta ne distinge ca fiind o companie care isi demonstreaza loialitatea si angajamentul fata de clienti.”

Plumbworld este un deschizator de drumuri in comertul electronic, afacerea fiind inceputa de James si Anita Hickman in 1999 si vanduta ulterior grupului Grafton Group PLC in decembrie 2006. Plumbworld are acum peste 50 de angajati la depozit si in birouri si se poate lauda cu 47 de site-uri care vand o gama larga de produse, de la unelte de gradinarit, la obiecte sanitare si sobe cu combustibil solid. Compania are o cifra de afaceri de peste 18 milioane de lire si o crestere anuala de peste 20%. Pentru informatii suplimentare, vizitati www.plumbworld.co.uk.

22nd October 2011 - Plumbworld este recunoscut prin disctinctia ISO 9001 » Noutati ISO

Despre InfoCert

Informatii online despre consultanta ISO, despre managementul calitatii si implementare ISO, certificare ISO 9001, 14001, 22000, 27001, 13485, HACCP, OHSAS 18001, SA 8000.
Citeste in continuare »

Recomandari

Organisme de certificare, Firme de consultanta ISO, Implementare OMFP 946 - Control intern managerial la Institutii publice, Cursuri auditori ISO externi/interni sisteme management, Marcaj CE de conformitate, ANRE