• Informații despre certificarea ISO, la un click distanță!

    » V-ati lovit pana acum de rigiditatea unor firme de consultanta ISO sau a unor organisme de certificare in a raspunde simplu la nevoile societatii dvs. de obtinere a unui certificat ISO sau, pur si simplu, de a primi doar anumite informatii? Doriti ca lucrurile sa fie mai simple?

    » Cere o COTATIE DE PRET sau alte informatii GRATUIT

Platforma de schimburi regionale privind standardul ISO 50001

Eficacitatea energetica: crearea unei platforme de schimburi in regiunea metropolitana a Parisului

Asociatia Franceza de Standardizare (AFNOR) a creat in regiunea Île-de-France o platforma de schimburi regionale privind standardul ISO 50001 – “Sistemul de management al energiei”. Sunt invitati sa se alature acestei platforme artizanii, intreprinderile mici si mijlocii, societatile din sectorul tertiar si toate organizatiile regionale motivate de economisirea energiei.

Platforma le va permite tuturor sa beneficieze de competenta organismului de certificare, iar obiectivul initiativei este explicarea in amanunt a standardului ISO 50001, a cerintelor acestuia si a modalitatilor de a le indeplini.

Participanti vor dispune, pe termen scurt, si de mijloace concrete pentru a realiza economii energetice si de a-si reduce, astfel, costurile. In anul 2012 sunt planificate patru intalniri de lucru: schimburi de experienta, impartasirea bunelor practici la nivel regional, ca si dezvoltarea abilitatilor in cadrul unui benchmark voluntar colectiv.

Participantii vor fi, de asemenea, informati in avans cu privire la activitatile de standardizare europene si internationale din acest domeniu : definirea indicatorilor de referinta si de performanta energetica, auditurile si diagnosticele energetice, calculele economiilor de energie, evaluarile comparative ale eficacitatii energetice si certificatele albe. Prima intrevedere este planificata pe data de 12 martie.

Publicarea standardului NF EN 16001 a precedat-o pe cea a standardului international ISO 50001, din care acesta din urma s-a inspirat. (sursa: www.mesures.com)

28th January 2012 - Platforma de schimburi regionale privind standardul ISO 50001 » Noutati ISO

Despre InfoCert

Informatii online despre consultanta ISO, despre managementul calitatii si implementare ISO, certificare ISO 9001, 14001, 22000, 27001, 13485, HACCP, OHSAS 18001, SA 8000.
Citeste in continuare »

Recomandari

Organisme de certificare, Firme de consultanta ISO, Implementare OMFP 946 - Control intern managerial la Institutii publice, Cursuri auditori ISO externi/interni sisteme management, Marcaj CE de conformitate, ANRE