• Informații despre certificarea ISO, la un click distanță!

    » V-ati lovit pana acum de rigiditatea unor firme de consultanta ISO sau a unor organisme de certificare in a raspunde simplu la nevoile societatii dvs. de obtinere a unui certificat ISO sau, pur si simplu, de a primi doar anumite informatii? Doriti ca lucrurile sa fie mai simple?

    » Cere o COTATIE DE PRET sau alte informatii GRATUIT

PEIE devine certificata ISO 9001

MUSCAT, o Instituţie publică pentru cladiri industriale (PEIE) a obtinut certificatul ISO 9001 pentru managementul calităţii.

Obţinerea certificatului ISO 9001 va ajuta institutia in sensul cresterii numarului investitorilor, pe lângă asigurarea eficienţei proprietati industriale si contributia la promovarea produselor Oman. Acesta va fi un stimulent pentru a îmbunătăţi eficienţa şi pentru a satisface nevoile clientilor.

Omar Bin Mohammed Miqaibel, Director general al Direcţiei generale de planificare şi dezvoltare de afaceri a primit certificatul pentru managementul calitatii de la Mohammed Bin Yaqoub Al Sariri, Director General al Toufsod din Orientul Mijlociu.

Certificatul ISO asigură faptul că clienţii şi investitorii vor primi servicii de inalta calitate si produse, a spus el. (www.omantribune.com)

18th December 2011 - PEIE devine certificata ISO 9001 » Noutati ISO

Despre InfoCert

Informatii online despre consultanta ISO, despre managementul calitatii si implementare ISO, certificare ISO 9001, 14001, 22000, 27001, 13485, HACCP, OHSAS 18001, SA 8000.
Citeste in continuare »

Recomandari

Organisme de certificare, Firme de consultanta ISO, Implementare OMFP 946 - Control intern managerial la Institutii publice, Cursuri auditori ISO externi/interni sisteme management, Marcaj CE de conformitate, ANRE