• Informații despre certificarea ISO, la un click distanță!

    » V-ati lovit pana acum de rigiditatea unor firme de consultanta ISO sau a unor organisme de certificare in a raspunde simplu la nevoile societatii dvs. de obtinere a unui certificat ISO sau, pur si simplu, de a primi doar anumite informatii? Doriti ca lucrurile sa fie mai simple?

    » Cere o COTATIE DE PRET sau alte informatii GRATUIT

PCB Piezotronics obtine acreditarea ISO 17025

PCB Piezotronics obtine acreditarea internationala ISO 17025 pentru proiectarea si fabricarea de senzori acustici

Depew, New York. 13 aprilie 2012. Compania PCB Piezotronics, Inc., unul dintre liderii mondiali in proiectarea si fabricarea senzorilor pentru masurarea vibratiilor, acusticii, fortei, presiunii, sarcinii, tensiunii si socului, si pionier in tehnologia ICP®, a anuntat ca a fost acreditata (acreditare iso 17025) de Asociatia Americana pentru Acreditarea Laboratoarelor (A2LA), semnatara a Acordului de Recunoastere Mutuala (MRA) a Organizatiei pentru Cooperare Internationala privind Acreditarea Laboratoarelor (ILAC).

ILAC MRA promoveaza acceptarea internationala a rezultatelor incercarilor de laborator.

“Recunoasterea de catre ILAC a acreditarii ISO 17025 noastre A2LA inseamna ca acum clientii nostru pot avea mai multa incredere in produsele noastre si in rezultatele incercarilor de laborator multumita acceptarii internationale a conformitatii demonstrate de PCB fata de standardul ISO/IEC 17025,” a declarat Mark Valentino, director de productie la PCB Piezotronics. “Acest lucru elimina nevoia de a testa din nou produsele atunci cand ele ajung in alta tara,” a adaugat el.

Pentru ca organizatiile de acreditare sa isi recunoasca reciproc acreditarile, Organizatia Internationala pentru Standardizare (ISO) a dezvoltat cerinte si pentru organismele de acreditare, prin standardul ISO/IEC 17011. Organismele de acreditare, asa cum este A2LA, care are un acord de recunoastere mutuala cu ILAC, este de acord sa isi mentina conformitatea cu versiunea actuala a standardului ISO 17011 si sa isi supuna in mod periodic sistemul de management al calitatii unor verificari efectuate de omologii sai.

Senzorii produsi de PCB Piezotronics sunt folositi in indeplinirea cerintelor de testare, masurare, monitorizare si control ale aplicatiilor din sectoarele auto, aerospatial, industrial, de cercetare si dezvoltare, militar, comercial, din domeniul educatiei sau de catre producatorii de echipament original.

Produsele PCB sunt livrate rapid si beneficiaza de garantie pe viata si de servicii asociate de calitate. PCB Piezotronics dispune de o retea mondiala de distributie si se dedica in totalitate satisfactiei clientilor sai. Pentru mai multe informatii, vizitati www.pcb.com.

3rd May 2012 - PCB Piezotronics obtine acreditarea ISO 17025 » Noutati ISO

Despre InfoCert

Informatii online despre consultanta ISO, despre managementul calitatii si implementare ISO, certificare ISO 9001, 14001, 22000, 27001, 13485, HACCP, OHSAS 18001, SA 8000.
Citeste in continuare »

Recomandari

Organisme de certificare, Firme de consultanta ISO, Implementare OMFP 946 - Control intern managerial la Institutii publice, Cursuri auditori ISO externi/interni sisteme management, Marcaj CE de conformitate, ANRE