• Informații despre certificarea ISO, la un click distanță!

    » V-ati lovit pana acum de rigiditatea unor firme de consultanta ISO sau a unor organisme de certificare in a raspunde simplu la nevoile societatii dvs. de obtinere a unui certificat ISO sau, pur si simplu, de a primi doar anumite informatii? Doriti ca lucrurile sa fie mai simple?

    » Cere o COTATIE DE PRET sau alte informatii GRATUIT

Orbitform obtine certificatul ISO 9001:2008

Orbitform Group a anuntat ca a primit certificarea referitoare la managementul calitatii ISO 9001:2008 pentru conceperea si producerea de sisteme de fasonare orbitala, fixare, atasare, transport, ca si pentru echipamentul agregat.

Certificarea verifica ca procesele cheie folosite la concepere si producere sunt continuu monitorizate si imbunatatite pentru a oferi comunicatii sigure ale informatiilor decisive in misiuni. Certificarea se aplica tuturor posturilor din Orbitform responsabile in productie, ca dezvoltarea solutiilor, suportul tehnic oferit clientului final, operatii, management.

“Concentrarea noastra pe imbunatatirea continua a proceselor incurajeaza caractere sporite de consecventa si eficienta, ceea ce ajuta producatorii sa deschida linii de comunicatie cu noi in jurul lumii,”

a declarat Phil Sponsler, presedintele Orbitform. “Obtinerea certificarii ISO demonstreaza dedicarea Orbitform pentru livrarea de servicii de inalta calitate clientilor astazi si in viitor.”

Standardul ISO 9001:2008 este un set de practici ale calitatii care asigura folosirea unor procese eficiente care sunt monitorizate constant si imbunatatite continuu. Reprezentand standardul in industrie pentru managementul calitatii, certificarea ISO 9001:2008 impune evaluarea de catre un organ de verificare acreditat independent. Desi nu a fost ceruta de clientii sai, Orbitform a obtinut certificarea ISO ca rezultat a angamentului sau de a furniza echipament de calitate, servicii si suport tehnic pentru mai bine de 12000 utilizatori din intreaga lume.

Procesul de certificare a impus firmei Orbiform sa implementeze un sistem de management al calitatii conform ISO care a stabilit o abordare sistematica a proceselor de conducere. Un tert verificator a evaluat procesele pentru a fi efective si conforme cerintelor. Evaluarea s-a concentrat pe dezvoltarea de solutii, monitorizarea procedurilor, administrarea proceselor, reactia utilizatorilor, instalarea produselor, administrarea documentatiei si a evidentelor, prevenirea problemelor si corectarea altor practici de management al calitatii in cadrul organizatiei Orbitform. (sursa: www.onlinetes.com)

11th March 2011 - Orbitform obtine certificatul ISO 9001:2008 » Noutati ISO

Despre InfoCert

Informatii online despre consultanta ISO, despre managementul calitatii si implementare ISO, certificare ISO 9001, 14001, 22000, 27001, 13485, HACCP, OHSAS 18001, SA 8000.
Citeste in continuare »

Recomandari

Organisme de certificare, Firme de consultanta ISO, Implementare OMFP 946 - Control intern managerial la Institutii publice, Cursuri auditori ISO externi/interni sisteme management, Marcaj CE de conformitate, ANRE