• Informații despre certificarea ISO, la un click distanță!

    » V-ati lovit pana acum de rigiditatea unor firme de consultanta ISO sau a unor organisme de certificare in a raspunde simplu la nevoile societatii dvs. de obtinere a unui certificat ISO sau, pur si simplu, de a primi doar anumite informatii? Doriti ca lucrurile sa fie mai simple?

    » Cere o COTATIE DE PRET sau alte informatii GRATUIT

Operator de telecomunicatii a primit certificarea ISO/IEC 27001

Departamentul Etisalat de solutii si servicii administrate a fost distins cu certificatul ISO/IEC 27001:2005

Dubai, 27 august 2012. Departamentul de solutii si servicii administrate din cadrul Etisalat a primit certificarea ISO/IEC 27001:2005 de la organismul de certificare Lloyd’s Register Quality Assurance, potrivit anuntului facut astazi de corporatie.

Certificarea ISO 27001 este o confirmare a angajamentului echipei de servicii administrate de a implementa standardele internationale in sistemele de management al securitatii informatiei, in beneficiul clientilor companiei din Emiratele Arabe Unite.

Certificatul i-a fost inmanat reprezentantului Etisalat de Nabil Tifratine, responsabil cu controlul financiar al regiunii Orientul Mijlociu si Africa in cadrul Lloyd’s Register Quality Assurance, un organism de certificare cunoscut, acreditat de UKAS (United Kingdom Accreditation Services) si specializat in evaluarea si certificarea sistemelor de management cum sunt ISO/IEC 27001, ISO 9001, ISO14001 si OHSAS18001, in timpul unei ceremonii care a avut loc in sediul Etisalat din turnul Al Kifaf.

In timpul discursului pe care l-a tinut cu ocazia acordarii certificarii, Fadhil Alansari, directorul departamentului de inginerie de la Etisalat, a spus: “Aceasta noua realizare reflecta imbunatatirea neintrerupta a serviciilor noastre administrate in conformitate cu standardele internationale, cu scopul final de a le oferi clientilor nostri cele mai bune produse si servicii. Departamentul de solutii si servicii administrate este o unitate esentiala si ramane o componenta integrata in garantarea securitatii de ansamblu din cadrul Etisalat. Aceste noi standarde vor fi valoroase pentru clientii nostri, care pot beneficia de pe urma cresterii calitatii si securitatii”.

Certificatul ISO 27001, pe care toate companiile din lume care se ocupa cu tehnologia si cu telecomunicatiile urmaresc sa il obtina, asigura implementarea unui sistem de management al securitatii informatiei conform standardelor internationale cu scopul de a stabili masuri de control al securitatii corespunzatoare si proportionale, care protejeaza datele si informatiile si le dau incredere partilor interesate. Certificatul ISO 27001 este o marturie a angajamentului echipei de servicii administrate din cadrul Etisalat fata de securitatea informatiilor si fata de satisfactia clientilor.

Cu sediul central in Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite, Etisalat este cel mai mare operator de telecomunicatii din regiunile Orientul Mijlociu si Africa, cu o valoare de piata de peste 20 miliarde de dolari si cu venituri anuale de aproximativ 8 miliarde de dolari. Etisalat este una dintre cele mai bine cotate companii de telecomunicatii din America, Orientul Mijlociu si Africa, a doua companie telecom in clasamentul mondial Fitch si a patra in clasamentele S&P si Moody’s. Pentru mai multe informatii, vizitati www.etisalat.ae.

4th September 2012 - Operator de telecomunicatii a primit certificarea ISO/IEC 27001 » Noutati ISO

Despre InfoCert

Informatii online despre consultanta ISO, despre managementul calitatii si implementare ISO, certificare ISO 9001, 14001, 22000, 27001, 13485, HACCP, OHSAS 18001, SA 8000.
Citeste in continuare »

Recomandari

Organisme de certificare, Firme de consultanta ISO, Implementare OMFP 946 - Control intern managerial la Institutii publice, Cursuri auditori ISO externi/interni sisteme management, Marcaj CE de conformitate, ANRE