• Informații despre certificarea ISO, la un click distanță!

    » V-ati lovit pana acum de rigiditatea unor firme de consultanta ISO sau a unor organisme de certificare in a raspunde simplu la nevoile societatii dvs. de obtinere a unui certificat ISO sau, pur si simplu, de a primi doar anumite informatii? Doriti ca lucrurile sa fie mai simple?

    » Cere o COTATIE DE PRET sau alte informatii GRATUIT

Neopac primeste certificarea ISO 14001

10 iunie 2011. In urma cu optsprezece luni, echipa manageriala Neopac a hotarat sa lupte pentru obtinerea certificarii ISO 14001 ca parte a strategiei sale de protejare a mediului inconjurator.

De atunci, compania a depus eforturi pentru a identifica cifrele cheie ale companiei si pentru a-si fixa teluri ferme pentru viitor. Neopac a fost certificata in mod oficial ca fiind o companie prietenoasa cu mediul pe 19 mai 2011.

Daniel Müller, managerul de mediu insarcinat cu acest proiect, a explicat: “Am fost surprins sa aflu cu exactitate cat de multe a facut Neopac pentru protejarea mediului in ultimele decenii. Totul s-a intamplat in spatele usilor inchise, fara a compara cifrele anuale si fara a da declaratii de presa.

Neopac da un foarte bun exemplu cu cernelurile sale pentru imprimante care sunt mai prietenoase cu mediul: ne-am schimbat deja 100% metoda de producere a cernelurilor – am trecut de la uscarea prin caldura la uscarea cu ultraviolete, iar alte companii se straduie si ele sa ne ajunga din urma. Deseurile care provin din productie sunt un alt bun exemplu. Ele sunt complet reciclate gratie achizitorilor locali”.

“Sunt foarte incantat de acest certificat”, a continuat Daniel Müller. “Este o dovada a angajamentului nostru pe termen lung fata de mediu”.
Neopac si-a reinnoit, de asemenea, si certificarile ISO 9001 (sistemul de management al calitatii) si ISO 15378 (materiale primare de ambalare a produselor farmaceutice).

Vizitati site-ul companiei, www.neopac.com, pentru a afla mai multe informatii despre aceasta. sursa: www.packagingeurope.com

28th June 2011 - Neopac primeste certificarea ISO 14001 » Noutati ISO

Despre InfoCert

Informatii online despre consultanta ISO, despre managementul calitatii si implementare ISO, certificare ISO 9001, 14001, 22000, 27001, 13485, HACCP, OHSAS 18001, SA 8000.
Citeste in continuare »

Recomandari

Organisme de certificare, Firme de consultanta ISO, Implementare OMFP 946 - Control intern managerial la Institutii publice, Cursuri auditori ISO externi/interni sisteme management, Marcaj CE de conformitate, ANRE