• Informații despre certificarea ISO, la un click distanță!

    » V-ati lovit pana acum de rigiditatea unor firme de consultanta ISO sau a unor organisme de certificare in a raspunde simplu la nevoile societatii dvs. de obtinere a unui certificat ISO sau, pur si simplu, de a primi doar anumite informatii? Doriti ca lucrurile sa fie mai simple?

    » Cere o COTATIE DE PRET sau alte informatii GRATUIT

National Bonds se certifica ISO 9001

National Bonds atinge standardul international de management al calitatii prin certificarea ISO

Emiratele Arabe Unite. 25 iulie 2011. National Bonds Corporation a castigat prestigioasa certificare ISO 9001 pentru sistemul sau de management al calitatii, scotand si mai mult in relief dedicarea companiei fata de excelenta serviciilor oferite clientilor si a operatiunilor sale interne. Compania a atins aceasta performanta in urma unui audit cuprinzator efectuat de auditorul extern Det Norske Veritas (DNV), evaluare care a acoperit procesele tuturor departamentelor din companie.

ISO 9001:2008 este un standard recunoscut la nivel international, destinat managementului sistemelor implicate intr-o afacere; el este adoptat in peste 160 de tari din lume. Criteriile esentiale evaluate in timpul auditului includ: ce anume face o organizatie pentru a indeplini cerintele clientilor fata de calitate, care sunt cerintele de reglementare care trebuie respectate, cum poate fi sporita satisfactia clientului si cum se poate obtine imbunatatirea continua a performatei organizatiei.

Comentand pe marginea evenimentului, dl Mohammed Qasim Al Ali, presedintele consiliului de administratie al National Bonds Corporation, a spus: “National Bonds detine una dintre cele mai extinse si mai diverse baze de clienti din Orientul Mijlociu, iar pentru dezvoltarea noastra este esential ca acesti clienti sa fie serviti cat se poate de bine tot timpul. Certificarea ISO le dovedeste ca nevoile lor sunt indeplinite in cel mai eficient mod posibil si ca procesele noastre interne ating standardele internationale pe care ei se asteapta ca noi sa le respectam.”

“Obtinerea certificarii ISO ne demonstreaza abilitatile nu numai de ajuta oamenii sa economiseasca mai usor, ci si de a face acest lucru acordand multa atentie profesionalismului si calitatii. Doresc sa felicit personalul tuturor departamentelor nostre, caci contributia lor si dedicarea fata de asigurarea standardelor calitatii ne-au permis sa implinim si chiar sa depasim asteptarile clientilor nostri. Aceasta e doar o piatra de hotar in drumul nostru spre excelenta in afaceri – calatoria noastra continua, caci mai avem multe de facut,” a adaugat el.

Certificatele National Bonds sunt disponibile spre cumparare din aproape 580 de puncte de vanzare de pe teritoriul national, la oficile postale ale Emiratelor Arabe Unite, la casele de schimb valutar sau la banci. Va rugam sa vizitati site-ul www.nationalbonds.ae pentru mai multe informatii.

27th July 2011 - National Bonds se certifica ISO 9001 » Noutati ISO

Despre InfoCert

Informatii online despre consultanta ISO, despre managementul calitatii si implementare ISO, certificare ISO 9001, 14001, 22000, 27001, 13485, HACCP, OHSAS 18001, SA 8000.
Citeste in continuare »

Recomandari

Organisme de certificare, Firme de consultanta ISO, Implementare OMFP 946 - Control intern managerial la Institutii publice, Cursuri auditori ISO externi/interni sisteme management, Marcaj CE de conformitate, ANRE