• Informații despre certificarea ISO, la un click distanță!

    » V-ati lovit pana acum de rigiditatea unor firme de consultanta ISO sau a unor organisme de certificare in a raspunde simplu la nevoile societatii dvs. de obtinere a unui certificat ISO sau, pur si simplu, de a primi doar anumite informatii? Doriti ca lucrurile sa fie mai simple?

    » Cere o COTATIE DE PRET sau alte informatii GRATUIT

Mouser Electronics primeste certificari AS9120A si ISO 9001

Mouser Electronics primeste certificarile AS9120A si ISO 9001:2008 pentru posibilitatea de urmarire la inalt nivel si masurile de control impotriva falsificarii

1 august 2011. Dallas si Fort Worth, Texas. Mouser Electronics, Inc., un distribuitor autorizat renumit international de semiconductori si componente electronice, a anuntat astazi incheierea exigentelor audituri in vederea inregistrarii sale ca distribuitor AS9120A . Certificarea AS9120A pentru managementul calitatii se adreseaza distribuitorilor de marfuri din industria aerospatiala.

Acest standard inalt se adreseaza lantului alcatuit din pastrarea, urmarirea, controlul si disponibilitatea inregistrarilor. Mouser va beneficia de o dubla acreditare, AS9120A si ISO 9001:2008, destinate atat clientilor din domeniul aerospatial, cat si celor care doresc sa achizitioneze produse comerciale.

Bazandu-se pe ISO 9001, dar avand circa 100 de cerinte suplimentare specifice distribuitorilor de produse aerospatiale, AS9120A ofera companiilor un model de sistem inteligent al calitatii cu accentul in zonele care au impact direct asupra sigurantei si fiabilitatii produselor.

Prin aceste certificari, Mouser va culege roadele eficientei si calitatii, ca: identificarea oportunitatilor de imbunatatire a operatiilor, reducerea costurilor, imbunatatirea procesului de audit, eficienta supravegherii, reducerea numarului de cereri de audit din partea clientilor si o documentatie mai simplificata.

“AS9120A se potriveste ca o manusa eforturilor depuse de Mouser in vederea posibilitatii de urmarire sporite si a masurilor de control impotriva falsificarii,” a explicat Pete Shopp, vicepresedinte senior la Mouser. “Ne-am dorit un standard care sa fie recunoscut de clientii nostri ca un angajament fata de combaterea problemei serioase a falsificarilor.

Pe langa AS9120A, Mouser si-a incorporat in sistemul de management al calitatii si elemente cheie din AS5553 (Parti Electronice Contrafacute): evitarea, detectarea, micsorarea si eliminarea. Mouser continua sa ofere clientilor componente, accesorii si echipamente originale, direct din fabrica. Componentele contrafacute reprezinta o preocupare crescanda in industria noastra. Clientii si furnizorii pot avea incredere ca Mouser distribuie numai componente originale.”

Pentru mai multe informatii despre Mouser Electronics, vizitati site-ul companiei, http://www.mouser.com/quality.

7th August 2011 - Mouser Electronics primeste certificari AS9120A si ISO 9001 » Noutati ISO

Despre InfoCert

Informatii online despre consultanta ISO, despre managementul calitatii si implementare ISO, certificare ISO 9001, 14001, 22000, 27001, 13485, HACCP, OHSAS 18001, SA 8000.
Citeste in continuare »

Recomandari

Organisme de certificare, Firme de consultanta ISO, Implementare OMFP 946 - Control intern managerial la Institutii publice, Cursuri auditori ISO externi/interni sisteme management, Marcaj CE de conformitate, ANRE