• Informații despre certificarea ISO, la un click distanță!

    » V-ati lovit pana acum de rigiditatea unor firme de consultanta ISO sau a unor organisme de certificare in a raspunde simplu la nevoile societatii dvs. de obtinere a unui certificat ISO sau, pur si simplu, de a primi doar anumite informatii? Doriti ca lucrurile sa fie mai simple?

    » Cere o COTATIE DE PRET sau alte informatii GRATUIT

MLL Telecom doreste obtinerea certificarii ISO 27001

MLL Telecom se obliga sa castige certificarea ISO 27001 pt securitatea informatiei in 2012

28 iulie 2011. MLL Telecom a anuntat ca lucreaza pentru atingerea standardului international pentru cele mai bune practici ale sistemului de management al securitatii informatiei, ISO 27001.

Standardul ofera o abordare sistematica a gestionarii informatiilor confidentiale ale corporatiilor pentru ca ele sa ramana in siguranta. Standardul curprinde oamenii, procesele si sistemele IT.

Gary Marven, directorul IT al MLL Telecom, a declarat despre acest proiect: “Securitatea informatiei trebuie sa fie o piatra de temelie in afacerea noastra, iar castigarea certificarii ISO 27001 este o componenta cheie a acestei strategii. Ea devine din ce in ce mai importanta si pentru clientii nostri.

Organizatiile, mai ales cele din sectorul public, sunt preocupate tot mai mult de securitatea datelor si de securitatea retelelor, deci a munci in vederea atingerii acestui standard recunoscut international este absolut necesar.”

Pentru a conduce proiectul de acreditare iso 27001, compania l-a numit pe Simon Banks in calitate de responsabil cu furnizarea serviciilor. In aceasta functie la MLL Telecom, Simon este responsabil cu managementul strategic al centrului de operatii in retea (Network Operations Centre – NOC), cu administrarea sistemelor si cu impulsionarea imbunatatirii continue a proceselor si a dezvoltarii echipei, ca si cu conexiunea serviciilor cheie dedicate clientilor importanti.

MLL Telecom si-a planificat un audit de proba in aceasta toamna si vizeaza sa isi incheie acreditarea ISO 27001 in 2012. Vizitati www.mlltelecom.com pentru a afla mai multe informatii despre companie.

3rd August 2011 - MLL Telecom doreste obtinerea certificarii ISO 27001 » Noutati ISO

Despre InfoCert

Informatii online despre consultanta ISO, despre managementul calitatii si implementare ISO, certificare ISO 9001, 14001, 22000, 27001, 13485, HACCP, OHSAS 18001, SA 8000.
Citeste in continuare »

Recomandari

Organisme de certificare, Firme de consultanta ISO, Implementare OMFP 946 - Control intern managerial la Institutii publice, Cursuri auditori ISO externi/interni sisteme management, Marcaj CE de conformitate, ANRE