• Informații despre certificarea ISO, la un click distanță!

    » V-ati lovit pana acum de rigiditatea unor firme de consultanta ISO sau a unor organisme de certificare in a raspunde simplu la nevoile societatii dvs. de obtinere a unui certificat ISO sau, pur si simplu, de a primi doar anumite informatii? Doriti ca lucrurile sa fie mai simple?

    » Cere o COTATIE DE PRET sau alte informatii GRATUIT

Ministerul lucrarilor publice din Bahrain recertificat ISO 9001

Ministerul lucrarilor publice din Bahrain a obtinut recent recertificarea ISO 9001 : 2008 pentru managementul calitatii

4 iulie 2011. Ministerul lucrarilor publice din Bahrain si-a reinnoit recent certificarea standardului international ISO 9001:2008 pentru sistemul de management al calitatii, aceasta urmand primei treceri in revista anuale a tuturor sectoarelor si locatiilor ministerului, efectuate intr-o perioada de doua zile. Comitetul care a autorizat recertificarea, Register Europe AJA, a scos in evidenta angajamentul ministerului catre indeplinirea tuturor cerintelor legate de sistem.

Directorul de resurse umane Ahmed Abdul Aziz Al Khayyat a corelat aceasta realizare a ministerului cu sprijinul continuu primit din partea ministrului Essam Bin Abdulla Khalaf si cu eforturile depuse de echipa de audit intern si de intreg personalul ministerial in vederea aderarii la sistemul calitatii.

“Reinnoirea acestui certificat ISO 9001 este o indicatie asupra dedicarii ministerului si a dorintei puternice de a ne imbunatati continuu performantele si de a creste calitatea serviciilor furnizate de toate sectoarele cu costuri minime,” a declarat Al Lhayyat.

Sameer Affoni, seful echipei insarcinate cu calitatea, a mentionat, la randul sau, ca echipa de audit extern a remarcat angajamentul ministerului fata de toate elementele indicate in procesul de analiza, in aceasta categorie incadrandu-se masurile de control asupra documentelor, procesul de audit intern, ca si procesul de calibrare. sursa: www.ameinfo.com

6th July 2011 - Ministerul lucrarilor publice din Bahrain recertificat ISO 9001 » Noutati ISO

Despre InfoCert

Informatii online despre consultanta ISO, despre managementul calitatii si implementare ISO, certificare ISO 9001, 14001, 22000, 27001, 13485, HACCP, OHSAS 18001, SA 8000.
Citeste in continuare »

Recomandari

Organisme de certificare, Firme de consultanta ISO, Implementare OMFP 946 - Control intern managerial la Institutii publice, Cursuri auditori ISO externi/interni sisteme management, Marcaj CE de conformitate, ANRE