• Informații despre certificarea ISO, la un click distanță!

    » V-ati lovit pana acum de rigiditatea unor firme de consultanta ISO sau a unor organisme de certificare in a raspunde simplu la nevoile societatii dvs. de obtinere a unui certificat ISO sau, pur si simplu, de a primi doar anumite informatii? Doriti ca lucrurile sa fie mai simple?

    » Cere o COTATIE DE PRET sau alte informatii GRATUIT

Minarik Drives si American Control Electronics castiga certificarea ISO 9001

19 aprilie 2012. Hegel Holdings, compania-mama a marcilor Minarik Drives si American Control Electronics, a anuntat ca acestea din urma au castigat certificarea ISO 9001:2008 pentru proiectarea si fabricarea de solutii de control electronic pentru aplicatiile industriale si comerciale. Certificarea ISO 9001:2008 se acorda organizatiilor care adera la standardele internationale pentru managementul calitatii si garanteaza ca acele organizatii obtin imbunatatiri continue ale propriilor performante, urmarind sa indeplineasca cerintele clientilor si cerintele de reglementare aplicabile si sa creasca nivelul de satisfactie a clientilor.

Pentru a obtine o astfel de certificare, companiile trebuie sa isi implementeze politici, proceduri si sisteme care respecta si indeplinesc cerintele standardelor ISO, iar acestea sunt auditate si evaluate de un organism de certificare de terta parte. Certificarile se pastreaza cu ajutorul unor audituri de conformitate care au loc in mod periodic.

ISO 9001:2008 este cunoscut pretutindeni ca standardul care indica procese superioare de management al calitatii.

Capacitatea Hegel Holdings de testare si de control al proceselor a fost anterior recunoscuta de Underwriters Laboratories (UL), care i-a acordat organizatiei dreptul de a certifica ea insasi in numele UL. Certificarea oficiala ISO reflecta angajamentul asumat de Hegel Holdings fata de rigurosul sau sistem de management al calitatii, fata de imbunatatirea continua a proceselor si fata de furnizarea celui mai inalt nivel de satisfactie a clientilor.

“Toti cei din comertul international stiu ca in fiecare zi, competitia devine tot mai globala. In acelasi timp, cererea mondiala de produse fabricate in SUA este la fel de mare ca si inainte. Obtinerea acestei certificari a sistemului calitatii ne va ajuta in mod clar sa ne confirmam capacitatile si calitatea in fata clientilor de pretutindeni. Ea ii va ajuta pe clienti sa inteleaga, de asemenea, forta si dedicarea angajatilor nostri,” a declarat Dan Schnabel, vicepresedinte si director general.

Dupa mutarea sa din California in Illinois in 2001, Minarik Drives, care era atunci o divizie a Minarik Corporation, s-a concentrat in mod constant asupra calitatii. Steve Christophersen, director de productie si liderul echipei ISO, a declarat: ”Dintotdeauna am sustinut ca de la oamenii nostri trebuie sa inceapa calitatea, care trebuie sa devina o cultura la care toata lumea sa participe. A fi certificati ISO este o confirmare pentru oamenii nostri ca eforturile lor au fost cu adevarat rasplatite.”

Pentru informatii suplimentare, vizitati site-urile www.minarikdrives.com si www.americancontrolelectronics.com.

25th April 2012 - Minarik Drives si American Control Electronics castiga certificarea ISO 9001 » Noutati ISO

Despre InfoCert

Informatii online despre consultanta ISO, despre managementul calitatii si implementare ISO, certificare ISO 9001, 14001, 22000, 27001, 13485, HACCP, OHSAS 18001, SA 8000.
Citeste in continuare »

Recomandari

Organisme de certificare, Firme de consultanta ISO, Implementare OMFP 946 - Control intern managerial la Institutii publice, Cursuri auditori ISO externi/interni sisteme management, Marcaj CE de conformitate, ANRE