• Informații despre certificarea ISO, la un click distanță!

    » V-ati lovit pana acum de rigiditatea unor firme de consultanta ISO sau a unor organisme de certificare in a raspunde simplu la nevoile societatii dvs. de obtinere a unui certificat ISO sau, pur si simplu, de a primi doar anumite informatii? Doriti ca lucrurile sa fie mai simple?

    » Cere o COTATIE DE PRET sau alte informatii GRATUIT

MicroStar Lab isi reinnoieste acreditarea ISO 17025

MicroStar Lab isi reinnoieste acreditarea ISO/IEC 17025:2005 pentru testare microbiologica

Crystal Lake, Illinois. 9 octombrie 2011. MicroStar Lab Ltd, un important laborator de testare industriala microbiologica, este incantat sa anunte castigarea recertificarii ISO/IEC 17025:2005 in urma auditului efectuat de Asociatia Americana pentru Acreditarea Laboratoarelor (A2LA), o autoritate publica nonprofit si nonguvernamentala.

ISO/IEC 17025:2005 este principalul standard folosit de laboratoarele de testare si calibrare si include cerinte de management care sunt legate in special de functionarea si de eficacitatea sistemului de management al calitatii din cadrul unui laborator, dar si cerinte tehnice care includ factorii care determina corectitudinea si fiabilitatea testelor si/sau calibrarilor efectuate in cadrul laboratorului.

Aceasta acreditare, care este valabila pana pe 31 august 2013, ofera o credibilitate sporita testelor microbiologice si de rezistenta fungica oferite clientilor de MicroStar Lab LTD.

“Mentinerea excelentului nostru sistem de management al calitatii include si mentinerea acreditatarii ISO 17025, ceea ce ne permite sa indeplinim mai multe nevoi ale clientilor nostri si si sa ne largim baza de clienti,” a declarat Judy LaZonby, presedinta MicroStar Lab LTD.

Conducerea si personalul laboratorului MicroStar Lab, Ltd. se dedica garantarii rezultatelor precise si la timp ale testelor microbiologice, fungice si de rezistenta a matritelor si mulajelor. MicroStar mai ofera si servicii de cercetare si dezvoltare, audituri ale fabricilor si solutionare a problemelor industriale microbiologice. Pentru mai multe informatii, vizitati www.microstarlab.com.

14th October 2011 - MicroStar Lab isi reinnoieste acreditarea ISO 17025 » Noutati ISO

Despre InfoCert

Informatii online despre consultanta ISO, despre managementul calitatii si implementare ISO, certificare ISO 9001, 14001, 22000, 27001, 13485, HACCP, OHSAS 18001, SA 8000.
Citeste in continuare »

Recomandari

Organisme de certificare, Firme de consultanta ISO, Implementare OMFP 946 - Control intern managerial la Institutii publice, Cursuri auditori ISO externi/interni sisteme management, Marcaj CE de conformitate, ANRE