• Informații despre certificarea ISO, la un click distanță!

    » V-ati lovit pana acum de rigiditatea unor firme de consultanta ISO sau a unor organisme de certificare in a raspunde simplu la nevoile societatii dvs. de obtinere a unui certificat ISO sau, pur si simplu, de a primi doar anumite informatii? Doriti ca lucrurile sa fie mai simple?

    » Cere o COTATIE DE PRET sau alte informatii GRATUIT

Microsemi obtine certificate AS9100 si ISO 9001

Microsemi obtine certificarile AS9100 Rev C si ISO 9001

Compania este primul furnizor de circuite integrale digitale configurabile care sa fi obtinut conformitatea cu cerintele sistemului calitatii apararii, spatiului si aviatiei

Irvine, California. 30 iunie 2011. Corporatia Microsemi, lider in furnizarea de solutii semiconductoare diferentiate prin putere, securitate, fiabilitate si performanta, a anuntat astazi ca grupul SoC Product apartinand companiei a atins conformitatea cu noile cerinte exigente ale standardului AS 9100 Rev C pentru pietele aviatiei, spatiului si apararii.

Noua editie revazuta si corectata a AS9100 include o crestere a accentului pus pe managementul riscului, pe masurile de control manageriale, pe livrarea la timp si pe masurarea conformitatii produselor, aici incadrandu-se si luarea de masuri corespunzatoare impotriva furnizorilor atunci cand rezultatele planificate nu sunt obtinute. Microsemi are peste 20 de ani de experienta in domeniu, oferind circuite integrale digitale configurabile (field programmable gate array – FPGA) folosite in aplicatii aerospatiale si in productia de avioane. Este prima companie de felul sau care sa fi obtinut certificarea AS9100 Rev C.

Grupul SoC apartinand Microsemi a castigat, de asemenea, si certificarea IS0 9001: 2008 pentru rigurosul standard al sistemelor de management al calitatii pentru sisteme si procese. Auditurile privind calitatea au fost efectuate de NSF International Strategic Registrations, Ltd., lider in inregistrarile sistemelor de management ale clientilor din intreaga lume.

“Ne straduim sa asiguram cele mai inalt calitative produse, procese si sisteme de management al calitatii prin dobandirea acestor certificari cheie. Acest lucru este in acord cu angajamentul nostru fata de imbunatatirea continua in toate zonele de functionare,” a spus Lisa Konigsberg, director al calitatii in cadrul grupului SoC Products Microsemi. “In plus, indeplinirea sau depasirea cerintelor de satisfacere a clientilor din AS9100 Rev C ne permite sa oferim un nivel crescut de asigurare a calitatii clientilor nostri, consolidandu-ne si mai mult reputatia de furnizor dovedit de incredere de produse sigure si pe care oricine se poate baza.”

Standardul AS9100 Rev C a fost dezvoltat de Grupul International pentru Calitate in Industria Aerospatiala (IAQG) cu scopul de a satisface cerintele interne, legale si de reglementare. Telul IAQG este de a imbunatati calitatea produselor si livrarea la timp a acestora. Acest lucru este obtinut prin implementarea in cooperare a initiativelor dedicate imbunatatirii semnificative a calitatii si reducerii costurilor de-a lungul fluxului de valoare.

Certificarea ISO 9001:2008 reprezinta un standard international care defineste bunele practici de management. Accentul cade pe calitate si pe incredere. Pentru a indeplini cerintele standardului, o organizatie trebuie sa-si demonstreze abilitatea de a oferi constant produse care indeplinesc cerintele de reglementare aplicabile si care satisfac nevoile clientilor.

Vizitati www.microsemi.com pentru mai multe detalii despre companie. sursa: www.marketwatch.com

2nd July 2011 - Microsemi obtine certificate AS9100 si ISO 9001 » Noutati ISO

Despre InfoCert

Informatii online despre consultanta ISO, despre managementul calitatii si implementare ISO, certificare ISO 9001, 14001, 22000, 27001, 13485, HACCP, OHSAS 18001, SA 8000.
Citeste in continuare »

Recomandari

Organisme de certificare, Firme de consultanta ISO, Implementare OMFP 946 - Control intern managerial la Institutii publice, Cursuri auditori ISO externi/interni sisteme management, Marcaj CE de conformitate, ANRE