• Informații despre certificarea ISO, la un click distanță!

    » V-ati lovit pana acum de rigiditatea unor firme de consultanta ISO sau a unor organisme de certificare in a raspunde simplu la nevoile societatii dvs. de obtinere a unui certificat ISO sau, pur si simplu, de a primi doar anumite informatii? Doriti ca lucrurile sa fie mai simple?

    » Cere o COTATIE DE PRET sau alte informatii GRATUIT

E.I. Medical Imaging, distinsa cu certificarea ISO 9001:2008

Loveland, Colorado. 2 mai 2012. E.I. Medical Imaging (EIMI), unul dintre liderii mondiali in sistemele portabile cu ultrasunete pentru uz veterinar, a anuntat astazi ca a primit certificarea ISO 9001:2008.

EIMI a obtinut certificarea ISO 9001:2008 dupa ce a incheiat cu succes auditul sistemului sau de management al calitatii (SMC), audit efectuat de organismul de certificare Platinum Registration.

Standardul ISO 9001:2008 este recunoscut la nivel international si aplicat de organizatiile care ofera produse si servicii pentru a-si crea un SMC standardizat care este evaluat continuu pentru a garanta ca respecta principiile imbunatatirii calitatii si satisfactiei clientilor.

“Aceasta certificare ISO 9001:2008 le demonstreaza clientilor nostri angajamentul ferm asumat de EIMI in privinta calitatii la toate nivelurile organizatiei noastre,” a declarat presedintele EIMI, Charles Maloy. “Ea le demonstreaza clientilor ca respectam standardele pentru proiectarea si fabricarea produselor si pentru satisfactia clientilor, pentru a le pune la dispozitie cele mai bune produse si servicii posibile.”

“Certificarea confirma angajamentul EIMI de a indeplini cerintele recunoscute mondial ale Organizatiei Internationale pentru Standardizare (ISO) pentru proiectarea si dezvoltarea de solutii portabile cu ultrasunete destinate pietei veterinare,” a adaugat Maloy.

“Obiectivul primordial al companiei este sa intiparim imbunatatirea continua in sistemul nostru de management al calitatii astfel incat sa ne imbunatatim constant calitatea, fiabilitatea, valoarea si integritatea produselor si serviciilor pe care le oferim,” a mai spus Maloy. “Fiecare angajat EIMI si participarea sa activa in acest sistem sunt elemente esentiale pentru imbunatatirea produselor si proceselor noastre, pentru clientii nostri, prin certificarea noastra ISO.”

Compania E. I. Medical Imaging a fost infiintata in 1984, urmarind viziunea de a dezvolta dispozitive de scanare moderne cu ultrasunete, de care sa se serveasca medicii veterinari si crescatorii de animale din intreaga lume. Pe parcursul activitatii sale de peste 25 de ani, produsele E.I. Medical Imaging au evoluat odata cu nevoile pietei. Compania se mandreste cu faptul ca este singurul fabricant de sisteme portabile cu ultrasunete proiectate si dezvoltate in Statele Unite special pentru industria animalelor. Pentru mai multe informatii, vizitati www.eimedical.com.

9th May 2012 - E.I. Medical Imaging, distinsa cu certificarea ISO 9001:2008 » Noutati ISO

Despre InfoCert

Informatii online despre consultanta ISO, despre managementul calitatii si implementare ISO, certificare ISO 9001, 14001, 22000, 27001, 13485, HACCP, OHSAS 18001, SA 8000.
Citeste in continuare »

Recomandari

Organisme de certificare, Firme de consultanta ISO, Implementare OMFP 946 - Control intern managerial la Institutii publice, Cursuri auditori ISO externi/interni sisteme management, Marcaj CE de conformitate, ANRE