• Informații despre certificarea ISO, la un click distanță!

    » V-ati lovit pana acum de rigiditatea unor firme de consultanta ISO sau a unor organisme de certificare in a raspunde simplu la nevoile societatii dvs. de obtinere a unui certificat ISO sau, pur si simplu, de a primi doar anumite informatii? Doriti ca lucrurile sa fie mai simple?

    » Cere o COTATIE DE PRET sau alte informatii GRATUIT

Lumesse obtine certificarea securitatii informatiei ISO 27001

26 iulie 2011. Austin, Texas & Londra. Lumesse, lider global in furnizarea de solutii integrate de management al talentului, a anuntat astazi castigarea cu succes a certificarii ISO 27001 pentru serviciile sale de recrutare online a talentelor.

Ca furnizor de achizitii de talente prin programul Software-as-a-Service (SaaS) si de solutii de management al talentului pentru 1700 dintre companiile de varf ale lumii, securitatea datelor asociate aplicantilor la o slujba, ca si cea a angajatilor, a capatat o prioritate crescanda pentru clientii Lumesse.

“Remarcam un interes crescand fata de accesul la datele mobile, mai ales in lumina recentei noastre lansari a aplicatiei Lumesse Mobile pentru platformele Android, Apple iOS si Blackberry si a filosofiei noastre ‘Aplicatii pentru orice’,” a spus Matthew Parker, presedintele consiliului de administratie Lumesse.

“Aceasta scoate si mai mult in relief nevoia de a avea masuri de control ale securitatii informatiei la un nivel foarte ridicat, astfel ca premierea serviciilor noastre TalentLink cu certificarea ISO/IEC 27001 nu putea veni intr-un moment mai potrivit. Ea subliniaza si angajamentul nostru fata de alinierea la standardele international acceptate pe care cei mai importanti clienti doresc sa le respectam.”

ISO 27001 : 2005 specifica cerintele pentru elaborarea, implementarea, exploatarea, monitorizarea, analizarea, mentinerea si imbunatatirea unui sistem documentat de management al securitatii informatiei in contextul unor riscuri generale de afaceri dintr-o organizatie. Standardul specifica cerintele implementarii unor masuri de control al securitatii personalizate in functie de nevoile fiecarei organizatii sau fiecarei parti a acesteia.

ISO/IEC 27001:2005 pentru securitatea informatiei acopera toate tipurile de organizatii, inclusiv intreprinderile comerciale, agentiile guvernamentale si organizatiile nonprofit. Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati http://www.iso.org/iso/home.htm si www.lumesse.com.

28th July 2011 - Lumesse obtine certificarea securitatii informatiei ISO 27001 » Noutati ISO

Despre InfoCert

Informatii online despre consultanta ISO, despre managementul calitatii si implementare ISO, certificare ISO 9001, 14001, 22000, 27001, 13485, HACCP, OHSAS 18001, SA 8000.
Citeste in continuare »

Recomandari

Organisme de certificare, Firme de consultanta ISO, Implementare OMFP 946 - Control intern managerial la Institutii publice, Cursuri auditori ISO externi/interni sisteme management, Marcaj CE de conformitate, ANRE